Український Монреаль
-
Доброго вечора, скажіть будь ласка, чи хтось пробував працювати на убер ітс? Які враження? Через скільки часу після перевірки документів приступили до роботи, що виходить заробити?
-
♈️ Овен 2 квітня. ✨ Краще пізно, ніж ніколи. Хоча, іноді краще ніколи. ♉️ Телець 2 квітня. ✨ Вдавати, що тобі приємно познайомитися — твоя найкраща роль. ♊️ Близнюки 2 квітня. ✨ Час все розставить по місцях. ♋️ Рак 2 квітня. ✨ Я не грубий, я просто говорю те, що бачу. ♌️ Лев 2 квітня. ✨ Бути злим — не круто. ♍️ Діва 2 квітня. ✨ В пеклі тебе чекає особливе місце, трон називається. ♎️ Терези 2 квітня. ✨ ЛЮБОВ ЛЮБОВ ЛЮБОВ. Але це не точно.. ♏️ Скорпіон 2 квітня. ✨ РОБИ ЩО ХОЧЕШ.. все одно ніхто не бачить. ♐️ Стрілець 2 квітня. ✨ Спогади тебе погублять. ♑️ Козеріг 2 квітня. ✨ УХ, ЩОСЬ НАМІЧАЄТЬСЯ. ♒️ Водолій 2 квітня. ✨ Не змінюйся, ти ж шикарний пиріжок. ♓️ Риби 2 квітня. ✨ Не ображайся на критику. Вона робить тебе краще. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Роздрукувати із Дії та спробувати. Скажіть, що у вас електронна версія посвідчення й в Україні вона valid.
-
Добрий ранок, хто пече паски? Хочу замовити!
-
У мене відеотрон і я плачу 45 за 6 гігабайт в місяць
-
Згодна щодо того, що дуже приємна група) Такі тут сонечки ви всі)) Зараз так само підглядаю в різні тематичні групи, щоб не пожалкувати про вибір по приїзду. І от щось мене лякають чесно кажучи байками про гори сміття та безхатьків в Монреалі, хоча віриться так собі. Натомість всі кажуть їхати у Калгарі, так часто, що вже навіть не знаю, серйозно чи іронічно 😅 Там що, нема сміття?)))
-
Та яка різниця на тих безхатьків, можна подумати що в Україні іх немає, може хіба в селі, важливо щоб була робота і транспорт,а хто там кругом,це фігня Ну що з того що приідете в чудове чисте місто, якщо автобус раз в день і єдина робота за 40км,а ти без авто
-
Як каже донька, у бомжа такі кеди тут, що мажор не може в Україні дозволити) Народ іде не через сміття і бомжів, а через відсутність доходу нормального (моя думка, багато без мови іде і тяжко влаштовується) А причину якусь треба придумати, не ти ж поганий, а все навколо.
-
Все пізнається в порівнянні Для прикладу порівняно з Торонто то Монреаль дуууже чисте місто І безхатьків в рази менше За те що запах трави в Торонто абсолютно всюди я взагалі мовчу