Український Монреаль
-
Щодо руснявості цієї тези я думаю Польща, 10 країн ЄС де заборонені одностатеві шлюби, більшість Азії, Арабського світу та Африки не погодяться але нехай. Якщо протест не порушує правил порядності прийнятих в суспільстві (а.к.а я можу прийти на ходу яку влаштували Українці до річниці початку війни наприклад і я там не побачу напівоголених людей що роблять сексуальні інуендо на публіці) то він ок, хоча комуністів я ненавиджу за ідеологічною ознакою і то вже окрема історія про гелікоптери і тд. Щодо нетолерантності то це цілком природня реакція на те що ці люди намагаються вимагати від від мене їх толерувати. Толерувати когось чи ні-це мій вибір а позиція "ми забанимо тебе з усіх соціальних платформ, нав'яжемо навіть твоїм дітям толерантність до нас через систему освіти і будемо вимагати квоти на те аби отримати якомога більше впливових посад в суспільстві" як мінімум мене до неї не розполагає
-
Ну тоді це хоча б послідовна позиція, я не погоджуюсь але добре що ви послідовні в цьому
-
Я їх кібербулю там, принижуй принизників, вибирай позицію сили
-
Це до всіх релігій так чи саме християнство у вас викликає такі почуття?
-
Насправді, якщо ти будеш заміняти об‘єктивні твердження в своїх фразах суб‘єктивними, то вони стануть виглядати сильно краще. Не «якщо протест соціально прийнятний то він ок» а «якщо протест соціально прийнятний то мені з цим ок», хоча ще велике питання що там соціально прийнятне, знову ж таки, ми в Канаді. Про природність. Вбивати людей це цілком природньо, але суспільство загалом погоджується що це все ж таки погано в сучасному суспільстві. Вмирати в 25 років від пневмонії теж дуже природньо, але ми намагаємося того не робити. Трахатись де завгодно до речі, дуже природньо, сором це повністю винахід людей, при чому цивілізації. З потоку слів в другій частині я не зрозумів особливо нічого, хто де забанить кого, про квоти то взагалі пахне заздрощами багальними якщо чесно, при чому дріб‘язковими:)
-
Я ніде не казав що гомосексальності немає в природі. Я казав що якщо активісти агресивно примушують людей до толерантності через соціальні механізми, то ці люди замість толерантності стають праворадикалами і починають підтримувати наприклад ТІП, саме це я писав природньо. А щодо заздрощів, то ми ж за рівність і тд? То ні про які квоти і речі бути не може
-
Так контекст міняється. Жителям Індії і так норм)