Український Монреаль
-
В pets to Canada радять оформити страховку на хвостика від 15 до 25$/місяць тоді візити до ветеринарів , щеплення і т.ін. будуть покриті страхуванням. Бо один візит десь 80$ . А щорічне щеплення 200$ виходить. Протягом трьох місяців тут треба стати на облік у місцеву вет.службу. Ми ще на облік тут не стали, в мене дівчинка Лабрадор. Наступного тижня планую зайнятися , тоді зможу розповісти більше. Посилання на місцеву вет службу: montreal.ca/en/topics/pet-license
-
Тільки господь бог і то не факт.
-
Привіт, чи хтось стикався з такою формою для заповнення. Якщо коротко, віддала бухгалтерові документи для першої декларації і попередила що це перша подача, бо знаю, що для федеральної подається онлайн, а для провінційної перший раз відправляється поштою. Після подачі онлайн, мені дали ще ці документи для відправлення поштою. Чи хтось заповнював таку форму? Дякую!
-
Доброго дня, панство. Нам з чоловіком і собакою(самоїд), і кицькою(сіра звичайна) з 1 липня потрібно житло в Монреалі, або Бросарді, або десь в тих краях(на півдні від Сен-Лорану). Ми шукаємо будиночок 3-4 кімнатний або квартиру2-3 кімнатну. Наш бюджет до 2300 канадських доларів))) Якщо хтось щось може порадити - пишить мені в приватні) Дякую.
-
Нажаль там або французька або англійська
-
Співчуваю. Нас з йорком нікуди в нормальне житло не хочуть брати 😞
-
Сегодня работает Csai в хилтоне ?
-
Всім привіт шукаю кімнату в Монреалі