Український Монреаль
-
Я дивилася тут ціни ще раніше будучи в Польші. Зараз не бачу того на що я надіялася за ту ціну що бачила 😃
-
мій коментар стосується більш того, що не треба довіряти компаніям які пропонують безкоштовні послуги за просто так. багато хто наживається на біженцях, це факт. Я бажаю вам удачі у відстоюванні своїх прав, це на 100% їх фейл
-
Особисто менi здаеться що вони прям скажiмо не хотiли обдурити нас всiх та кинути на бабки, вони просто криво зробили, просто сервiс який забувайе попередити або керiвнитство яке думайе дупою
-
І листи з запізненням приходять
-
Гадаю то не збіг, бо багато людей скаржилися на рахунки з пальця висосані
-
А що це за організація ?
-
Вони то спеціально зробили . Бо щось мають з того мати . І отримали з нас більше ніж допомоги Бо я коли оформляла контракт , мені сказали 6 місяців безкоштовні дзвінки і Україну . Але в контракті того не написано. А те що вони поміняли правила і не повідомили - то вже їх проблеми . Вони сказали що повідомляли через емейл . Але мені не прийшов лист . А знайомим прийшов з запізненням у 2 місяці В мене відчуття , що нами скористались . Бо ми не знаємо французськоі . І як ми маємо вирішувати це питання . Добре якщо хтось володіє англійською . Але що робити іншим ?
-
Ну всі дуже раділи про "півроку безкоштовних послуг". Нема у Канаді нічого "безкоштовного".
-
боже макс яка чудова украiнська, пиишаюсь
-
Давай не по болючому , будь ласка 🥲
-
Працюю і маю секс палкий з відеотроном
-
було весело, дуже))