Український Монреаль
-
Оо. Я менше за файб 1500 плачу
-
Де можна купити сигарети не за 18$?
-
Я не побачив знижку. Не $75, а $60, але це до податків. В результаті все рівно буде $70+, а в мене на Fizz $44 вже з податками.
-
Друзі, любите подорожувати, але стикаєтеся з проблемою обмеженого бюджету? Чи хотіли б дізнатися, як відпочивати в розкішних готелях по всьому світу, не переплачуючи? Ви маєте унікальний шанс приєднатися до нашого клубу мандрівників і дізнатися, як заощадити на подорожах без шкоди для якості! Чекаємо на нашу презентацію, де ви зможете отримати детальну інформацію про цю унікальну можливість. Напишіть мені у пп, щоб отримати посилання на презентацію."
-
Доброго дня, скажіть будь ласка у кого є факс ,потрібно дуже зараз, я би зкинула вам а ви перекинули на факс дитина потрапила у шпиталь а в нас щє нема картки самої ramq але в системі зареєстровані і дуже потрібно якнайшвидше відправити їм документи 🙏🙏🙏
-
Тож як варіант треба хтось хто зможе згоняти до UPS, а ви йому відправите скан
-
Вже знайшли🙂
-
Дякую, але нема з ким лишити дитину😐
-
факс послуги є в будь-якому відділенні UPS в місті
-
Ні. Суші смачні є. В самому центрі Osuka Sushi. Подобалось. Але там краще з собою брати. Формат на виніс
-
Ну мені швидкість досить важлива. І 75 це вже с податками(точнише трохи менше). Ну мені ок) але на смак і колір олівці різні)
-
Знайшлась людина у якої є факс 🙂Вже вислали усе дуже дякую 🙂
-
Всім привіт! Дівчата, терміново потрібно зняти покриття сьогодні і зробити манікюр без покриття, чи є тут вільні майстри сьогодні ввечері чи завтра до обіду?
-
На майбутнє. 8 безкоштовних сторінок з gmail аккаунта: www.fax.plus/free-fax Працює добре, користувався
-
Всім привіт Хто вже подавав декларацію? Чи потрібні папери по допомозі в 3 тисячі? І де їх взяти?😅 Дякую за відповідь