Український Монреаль
-
Тільки кіднепінг тільки хардкор😂
-
Оо пішли пошлі фантазії😂
-
Всім привіт , у мене є питання з приводу податкової декларації ) Я приїхала в канаду 29.11.22 - з цього періоду я отримала тільки 1 податкову анкету для заповненння , більше нічого мені не надходило . Що робити в такому випадку , чи можна знайти ці анкети в електронному варіанті ? Дякую❤️
-
Львівський айтішник виростив 800 кущів коноплі
-
♈️ Овен 19 квітня. ✨ Тобі не доведеться обирати між кар'єрою та особистим життям, якщо у тебе не буде ні того, ні іншого. ♉️ Телець 19 квітня. ✨ Тсс, побудь сьогодні краще один. ♊️ Близнюки 19 квітня. ✨ Не біси людей. Побудь сьогодні нормальним. ♋️ Рак 19 квітня. ✨ Все в тебе буде, нікого не слухай. Зірки за тебе! ♌️ Лев 19 квітня. ✨ Відмінний день, щоб нічого не робити. ♍️ Діва 19 квітня. ✨ Не сумнівайся в собі, таких крутих, як ти ще пошукати треба. ♎️ Терези 19 квітня. ✨ Коли вже з'явиться хтось і скаже, що мене знімала прихована камера? ♏️ Скорпіон 19 квітня. ✨ Всі серіали не переглянеш, але спробувати можна. ♐️ Стрілець 19 квітня. ✨ Все вийде, тому що інакше і бути не може. ♑️ Козеріг 19 квітня. ✨ Нарешті ніхто не заважає і можна зайнятися своїми справами. ♒️ Водолій 19 квітня. ✨ Ти вибиваєшся з графіка нічогонероблення, сьогодні треба надолужити. ♓️ Риби 19 квітня. ✨ Прокрастинація стане твоїм способом життя. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Гороскоп циганки на 19.04: ♈ Овен - ваш графік такий же ненормований, як і погода навесні ♉ Телець - ви все відкладаєте на останній момент, тому що у вас вільний графік ♊ Близнюки - фраза «краще пізно, ніж ніколи» - вже перестала вас виправдовувати при запізненнях ♋ Рак - ви все робите зранку, тому що після обіду починається екзистенційна криза ♌ Лев - у вас так багато талантів, що навіть не знаєте, як їх усі вписати в свій CV ♍ Діва - навіть якщо ви не знаєте, чого хочете, ви все одно плануєте це до дрібниць ♎ Терези - ви людина стратегічна - все починаєте з завтрашнього дня ♏ Скорпіон - є лише два питання: як заснути і як прокинутися? ♐ Стрілець - настав час змінити рожеві окуляри на сонцезахисні ♑ Козеріжка - на світі є щось краще, ніж дивитися на фітнес з тераси кафе? ♒ Водолій - не треба нагадувати колишнім про себе, вони й так знають, що були вашим найкращим вибіром ♓ Риби - не треба починати щодня нове життя, краще просто виспатися п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
Блін прокинулася від того,що по ліжку повзе чорний павук.. Чи є отруйні павуки в Монреалі? І як з ними боротися? Я ж тепер спати буду боятися
-
Добрий ранок скажіть будьласка в якому банку можна відкрити рахунок після 5 години