Український Монреаль
-
The Jack Saloon Vaudreuil шукає кухаря 😇 25-35 год на тиждень✨ • $17 год /22 + чайові💲💰залежно від вашого досвіду • Динамічний та веселий колектив ✨ • Бажано володіння англійською та французькою, можливо, іншими • Досвід роботи в громадському харчуванні не менше 2 років💯 • Необхідно мати мінімум ініціативи 🔥 • Повинен вміти працювати під тиском 😇
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка. Ми прилетіли спочатку до Торонто, оформили документи там. Та через пару місяців переїхали до Монреалю. На медичну страховку я подалася. Чи потрібно міняти Sin номер. І чи можу я зараз з цими документами податись на курси французької?
-
Компанія Raul Blouin LTEE. Здаються квартири без кредитної історії, довіряють українцям. Ціни від 1000$, залежить від розміру квартири. Зараз є багато вільних. Район переважно Côté-des-Neiges чи Outremont За всіми деталями та адресою Дзвоніть за номером - 514-735-5331 Просіть перевести на 102, розмовляють укр та російською Понеділок-четвер 08:00-15:00 П’ятниця 08:00-12:00 В неробочу годину відправляйте повідомлення на [email protected]
-
Контакти?
-
Дякую за відповідь!
-
А можливо без медичної страховки податись на курси французької?
-
Дуже дякую.
-
туть
-
привіт, гляньте закріплені пліз)