Український Монреаль
-
👍 добре питання
-
Доброго вечора, може хтось підказати,чи можливо відремонтувати в Монреалі золоту прикрасу (розірвався ланцюжок),взалі є тут таке?
-
Добрий вечір,можливо хтось з новоприбулих знає,чи поділіться досвідом хто брав телефон в розстрочку? Бо в 2 магазинах сказали що тільки через 3 місяці, хтось сказав шо знайома приїхала і відразу взяла без проблем, в іншому місці сказали давайте депозит 500$ и оформим. Тож хто стикався і брав,підкажіть будь-ласка
-
Доброго вечора. Скажіть, будь ласка, хто отримував провінційну допомогу від Квебеку, а потім почав працювати: які саме документи від працедавця треба подати до Сервіс Квебек, щоб повідомити про початок роботи? Заздалегідь дякую 🙏
-
Розумію,але ми спочатку відкрили sim,а тепер потрібен телефон,і кажуть що такі умови
-
Bell
-
Я на наступний день після приїзду купував карточку роджерса і мій телефон не прийняв її!!! Вони одразу запропонували телефон у кредит! Дав тоді 230 баксів і кредит на 24 місяці! Вся Канада я так розумію на кредитах
-
Копії документів : сін, ворк перміт, паспорт, бумажка з роботи , типу розшифровка зарплати і саму їх бумажку там видадуть, оформлюєте, де пишете, що ви така то, по такій то адресі почали працювати з такого то числа… а вони вже самі вирішують що там з допомогою буде.. ( не забудьте номер вашої справи) 3 години майже в черзі 🥹🥹🥹🥹
-
Я через кабінет mon dossier, просто назва компанії, з якого числа працюєте та яка годинна ставка. Чоловік теж саме по телефону повідомляв. Це швидше ніж в черзі