Український Монреаль
-
1041 Boulevard des Laurentides, Laval, Quebec H7G 2W2
-
В лаваль так, в той же день, позавчора
-
Говорят, в Костко недорого
-
Може комусь стане в пригоді. Всі роботи вимагають базової англ або фр мови для спілкування (розуміння простих інструкцій що робити, куди класти, де взяти...) Але! Пам'ятайте що це не ті роботи, де стоїть черга з кандидатів, отже роботодавці теж гостро потребують працівників. Тому як себе презентуєте, як будете в себе вірити, таке і вони отримають перше враження. Ні, не треба казати що говорите, а потім виявиться що ні. Але можна об'єднатися 2-3 людини в команду, де хтось один трохи говорить, і робити командою, питати чи є на підприємстві вже хтось з українською (а хоч один, та буде). Удачі!
-
Вітаю! Друзі,підкажіть, яка зарплата в Монреалі в місяць, якщо йти працювати на склад / завод / будівництво/, після зняття податків?
-
Я не знаю яка у Вас ситуація, тому і запитую. Часто люди шукають роботу по декілька місяців, а Ви знайшли за два тижні, що є добре. В сервіс Канада Вам повинні були дати довідку, що Ви подали документи для отримання sin. Мені сказали, що з нею можливо працевлаштовуватись. А взагалі якщо маєте можливість погуляйте трохи по Канаді. Я особисто після того як пішла на роботу, часу взагалі ні на що більше не маю...
-
Гороскоп циганки на 23.04: ♈ Овен - якщо ви виспалися і сповнені сил, значить у вас не було ранкового тренування ♉ Телець - як називається період життя, коли тягне на солодке? ♊ Близнюки - насолоджуватися моментом ви можете лише у другій половині дня, коли ніхто не бачить ♋ Рак - ви намагаєтеся все оптимізувати, бо життя і так складне ♌ Лев - ви б з радістю працювали за фахом, але ви взагалі не хочете працювати ♍ Діва - чим краща погода, тим менше бажання сидіти у соцмережах ♎ Терези - для вас неділя – це не вихідний, це трамплін перед понеділком ♏ Скорпіон - ви не закохуєтесь, ви просто іноді випускаєте на волю трохи окситоцину ♐ Стрілець - ви не повинні знаходити спільну мову з усіма, ви теж людина зі своїми приколами ♑ Козеріжка - коли у вас гарний настрій, то це більше викликає підозру, ніж тішить ♒ Водолій - ви плавно переходите з віку «молодий коханець» до «шукаю молодого коханця» ♓ Риби - хочеться закохатися, але тільки якщо заради цього не треба виходити з дому п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
Кого хочуть поцілувати знаки? Овен: Близнюків Телець: Рака Близнюки: Скорпіона Рак: Тельця Лев: Стрільця Діва: Діву Терези: Водолія Скорпіон: Овна Стрілець: Лева Козеріг: Риб Водолій: Терезів Риби: Козерога