Український Монреаль
-
Думаю а вдруг комусь потрібно хто знайшов квартиру.на рік
-
Такий договір😓
-
Можемо але так як це контракт це буде коштувати більше аніж платити за нього до кінця року
-
Чесно трохи є, але так як це був бізнес, вони з комерційними приміщеннями роблять контракти на 3 роки. Залишився тільки рік 😁 і тут на тобі)
-
В нам дома белл- це взагалі окрема історія. Дуже дуже дорого, але без зупинок))
-
Good morning, I'm a newcomer to Montreal and looking for the job. I can work 12h per day. All functions (except slaughterhouse and chemically hazardous place). If someone has the idea or hint how to get the work, please contact directly. Below my resume
-
Правила єдині для всіх. Мова спілкування чату виключно українська. Перепишіть будь ласка. Якщо буде потреба - напишете в приватні.
-
Українською. Див опис чату
-
Доброго ранку, Я новоприбулий до Монреаля і шукаю працю. Я можу працювати 12 годин на день. Всі функції, за виключенням скотобійні і хімічно небезпечні місця. Якщо хтось має ідею або підказку, як отримати працю, прошу контактувати безпосередньо. Моє резюме доєднано вище.
-
Всем привет. Веду набор детей от 5 до 17 лет на бесплатный онлайн урок по программированию. Изучаем Scratch, Roblox, Minecraft, Python, Unity, Web, Graphic Design. Урок с преподавателем проходит на англ, укр, рус, языках. Кому интересно попробовать пишите в ЛС+
-
Чат виключно українською. І реклама платна... Зверніться до адмінів
-
Хахахаахха Наступний месендж - чат виключно для українців, надайте відповідні документи😂