Український Монреаль
-
Безкоштовно. Кому потрібен матрац новий, запакований, основа- пружини. Розмір 190*100*20 (довжина, ширина, висота). Забирати: 2200 Dorion, Montréal, H2K 4B2. 438-395-2881
-
Друзі! Наша спільнота зростає. У нас все більше ресурсів щоб був контакт з вами. У нас можливість щоб інформація знайшла свій шлях до вас. Ось наші різні сполучення зв’язку з вами: Основний чат t.me/montrealukrainians Оголошення по Монреалю t.me/montrealukrainiansboard Важлива інформація для всіх t.me/Montrealukrainianschannel Чат для вивчення та обговорення французької t.me/francisationukrainiens Наша сторінка в інстаграм instagram.com/montrealukrainians?igshid=YmMyMTA2M2Y= Наша сторінка у фейсбук www.facebook.com/profile.php?id=100089960390651&mibextid=LQQJ4d Це ще не все у нас ще чатик для Молоді та чатик подій які на дану мить тільки по запрошенню. З питаннями до t.me/lyrakit t.me/still_dont_know_my_name З питаннями про спільноту та з питаннями про оголошення/рекламою звертайтесь до: t.me/voyageur_errant
-
Ось чому ти зникла😁
-
Доброго дня, мене звати Уляна, я приїхала в Канаду з дочкою, їй 6 років! Зараз я шукаю квартиру для оренди можливо є так само мама з дитиною, які хотіли би разом орендувати житло! За деталями пишіть в оп! Всім гарного дня😊🇺🇦
-
Ліза, доброго дня. Підкажіть, лише особисто требя прийти щоб відмовитись від допомоги, чи можна подзвонити їм?
-
В нас такаж сама ситуація, ми вчора подали на сайті на ворк перміт, отримали відповідь - чекайте. Ось чекаємо чи дадуть чи ні...
-
"Відмовитись" від провінційної допомоги потрібно в Сервіс Квебек. Приходите і пишете під копірку заяву мовляв я їду з провінції або знайшла роботу і отримала дохід. Власне ви не відмовляєтесь, а маєте обов'язок проінформувати. Наскільки мені відомо якщо отриманий дохід малий, виплати не припинять. Також повідомляти можна мейлом і по телефону.
-
Ходила в сервис Квебек
-
Я знаю что можно позвонить, но я ходила
-
Знов
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер та дієтолог з персональним підходом, який допоможе: Прибрати зайві кілограми або набрати м'язову масу Накачати великі руки 💪 або сідниці 🍑 БЕЗКОШТОВНО проводжу консультації та даю рекомендації 👨💻
-
З оркостану. Марія - диван і астролог з Криму.