Український Монреаль
-
Привіт, друзі! Нещодавно переїхав до Монреалю. Я підприємець вже 10 років, маю проекти в різних сферах, фастфуд, виробництво та ІТ, шукаю однодумців для спілкування та обміну досвідом у розвитку бізнесу в Канаді. Пропонувати зібратись на каву, для тих хто зацікавлений у співпраці, мережевому спілкуванні та підтримці один одного у нашому підприємницькому шляху. Якщо вам цікаво, мені особисте повідомлення, щоб обговорити деталі та зручний час зустрічі. Буду радий познайомитись з вами та дізнатись більше про ваші проекти та бізнес-ідеї! Сподіваюся на продуктивні зустрічі та цікаве спілкування з вами! 😊
-
Доброго дня! Шукаю найкращю оферту (мобiльний оператор) , щоб був iнтернет бажано безлiмiтний, i якщо можна до 50 CAD , але якщо щось iнше то також буду вдячна за iнформацiю
-
Всім привіт! Шукаю кімнату у Монреалі з хорошим інтернетом, можливо окремо ванна кімната, але не обовʼязково. Я акуратна і охайна 😅 Мені 29 років, працюю віддалено графічною дизайнеркою, якщо хтось шукає собі сусідку, то напишіть будь ласка. Бажано блище до центру Монреаля. (я тільки приїхала, ще не дуже розуміюсь на районах міста). Дякую!
-
Доброго дня) Порадьте, будь ласка, платні курси французької
-
Мова чату українська. Перепишить або видаліть
-
Друзі шо воно таке? Де його беруть? Допоможіть будь ласка?
-
мені здається в іншому полі ви не вписали адресу
-
Не підходить.
-
просто номер будинку і назву вулиці впишіть
-
Добрий день,мені прийшов лист ніби з RAMQ,казали що має бути вложений ще конверт,але його нема,лише одна бумажка,то її треба обратно повертати?
-
Добрий день,може хтось знає де знаходится червоний Хрест с Хілтона