Український Монреаль
-
Треба рухатись туди де шанси працевлаштування, а мiсто Чи житло це нi о чьом
-
Я теж раніше дуже переймалася як буду отримувать пр. Навіть пішла на роботу в нічну зміну, але не склалося. Так склалося що переїхала в цю провінцію. Тут французька плюс треба отримать скілд джоб. Але вирішила вже нікуди не рипатись в іншу провінцію, бо все таки це велике гарне місто і я тут зняла доступне по ціні житло. Про пр вірю що крок за кроком рішення знайдеться.
-
Якщо я в змозі оплатить двохбедрум, то для мене це «о чьом»
-
Це ваша думка. І я не сказала що без роботи. Робота є за спеціальністю яка підходить як скілд джоб, вчитель англійської, але парт тайм, тому треба шукати далі. І якщо місто велике- шанси працевлаштування завжди більші.
-
Житло без роботи нiчого не варто, Але ж робота то добре
-
Різні ситуації… у мене була ситуація що мені треба було тільки забрати паспорт, то я замовила у них кур’єра , вон їздять туди не кожного дня, вони з’їздили в Варшаву і забрали мій паспорт, десь через 2 тижні після замовлення він був в Києві. Моє повідомлення було тільки як попередження , що якщо вони не забирають паспорти миттєво , може вони набирають ці замовлення а тоді ідуть , я не знаю, але це може зайняти декілька тижнів
-
В мовних школах я б не сказала, а про загальноосвітні, як я розумію, є куди рухатись
-
Ця www.ramq.gouv.qc.ca/en/newcomers-register-health-insurance-online
-
Там була конкретна дата до якої треба це зробить. Розумію що без ссилки це звучить безглуздо. Пізніше пошукаю скріншот і інформацію на сайті
-
Пiсля 3 рокiв?
-
На інформацію на офіційному сайті що нам можна буде продовжити ворк перміт
-
WP дають всiм хто з CUAET вiзою будуть в Кпнадi до 31 березня 2024. Наскiльки я пам'ятаю з 15 червня без 3000 допомоги та оплати всiх вiзових питань