Український Монреаль
-
Ви впевнені? Там не будуть задавати важких питань. Мінімальний рівень англє достатньо
-
Самий мінімальний в мене є але написали, що потрібно володіння англійською чи французькою мовами і в нас троє дітей тому потрібно все зрозуміти.
-
Вони так пишуть всім. По факту: запитали документи, знають діти французьку чи ні, прийняли документи, підписали заяву і все. Дівчина з рецепції розказала про те, що діти підуть у клас дакей з поглибленням вивчення фраце, потім їх переведуть до регулярного класу. Потім чекаєте листа на єлектронну пошту, коли вже треба йти безпосередньо до школи на зустріч. Я все це зрозуміла навіть зі своїм базовим англ. Не хвилюйтесь.
-
Я обійшлася мінімальною англійською. Питали, куди ходили діти раніше, чим захоплюються, чи є алергії або якісь проблеми зі здоров'ям. Також питали, чи є рюкзак, письмовий стіл, і потім надіслали адресу центру, в якому допомагають шукати безкоштовні меблі. Це по Лонгьойль. То не хвилюйтеся. А якщо вже відвозите документи, то підготуйте телефон третьої людини, до якої можуть дзвонити в екстрених випадках, якщо не зможуть додзвонитися до батьків.
-
У субсидованому садочку сімейного типу є вільне місце для дитини до 18 міс. Адреса 5209 Av. Connaught Пишіть на пошту [email protected] Вказуйте вік дитини та ваш статус в Канаді Вихователька мароканка звати Mounia
-
Зараз війна Тоді з вашої логіки потрібно сидіти в Україні під ракетами,бо більшість і німецької та польської не знає
-
Подивись особисті )
-
Ніде не написано,що людина її не вчить Але ідеально вивчити це не так просто та швидко