Український Монреаль
-
Це не мій кейс. Дивіться вище ☝️
-
Ааааа, допетрав. Це бізнес, від 10 до 15 штук платять за фіктивний шлюб зараз українкою. Але частина просто вирішила покращити своє життя за рахунок війни й переїзджають
-
Я про дівчину нічого не кажу, просто знаю деякі випадки, але то на їх совісти
-
Добрий день підкажіть хлопці де можна зробити розвал коліс на машині ?
-
Що за номер?
-
Пані яка була на вчорашній зустрічі. Еміграційний адвокат.
-
Дякую
-
Доброго дня . Підкажіть будь ласка, якщо знаєте, після вчорашньої зустрічі маю кілька питань . Якщо пропрацювати пів року в Квебеку в одній з професій зі списку 0-3 , і потім переїхати в іншу провінцію . Чи десь це зарахують , в інших провінційних або федеральних програмах ? Бо з того що я вже трохи читав , іноді Квебек то Квебек , а інша частина Канади - то вже зовсім інше . Поділіться своїми думками , можете тут , можете особисті повідомлення . Цікаво хто, зо і як планує
-
Якщо руки норм то можна замінити самому. Є такий кіт. canada.ifixit.com/products/iphone-8-replacement-battery
-
Година чи дві на тиждень, це залежить від школи і як пощастить. Але скажу з власного досвіду і оточуючих, що без англійської дитина не залишиться. Французька набагато складніша і у плані граматики, і у плані написання. Тому якщо вагаєтесь, то imho краще починати з французької. Англійську діти підхоплюють дуже швидко
-
Ні, це трагедія, безмежна і страшна. Мої діти, на щастя, живі, але ми майже рік у Польщі працювали з психологами, і зараз поступово випльовуємо то одне, то інше. Але мені з вірою в реінкарнацію легше зрозуміти, чому деякі діти народжуються невиліковно хворими, і чому життя у кожного своє. Миру і спокою всім ❤️