Український Монреаль
-
-
Мені теж можна)
-
Хочете прикол. У мене машина з‘явилась влітку в липні в Торонто, але не було канадських прав. Ну я завалила практичний іспит 4 рази (одна спроба скласти була 50$ в Торонто) і вирішила переїзжати в Едмонтон в жовтні. Ну машину не вдалось забрати з Торонто в Едмонтон бо не було прав. Ситуація була така що мені треба було скласти на права в Едмонтоні і після того як отримаю права полетіти в Торонто і перевезти мою машину. Ну я потратила кучу грошей на інструктора десь 2500$ + 100$ на іспит (в Едмонтоні дорожче) і ітозі склала з першого разу в грудні. Так от отримала права і в грудні прилетіла в торонто, в січні перевезла машину. І я жила з жовтня по січень без машини МАЮЧИ МАШИНУ і по холоду -40 їздила на тих недомаршрутках. І шо ви думаєте, тільки привезла машину, як тут альберта каже: «тепер ми міняємо українцям права безкоштовно і без іспитів» І я така)))))))))))))) Мої витрачені сльози на 5 перездач і гроші на інструктора))))))))))))) Моє важке життя без машини в Едмонтоні маючи машину)))))))))))) Як вам кінцівка?