Український Монреаль
-
Но то питань немає, для Вас Харьків то не Україна. Не пішіть , що ви тоді українка.
-
Ви про що? Я знаю що була війна в ДЕЯКИХ регіонах України. У мене до 24 лютого 2022 не літали ракети над головою. Не було військового стану, все було спокійно в моєму місті. І це нормально розділяти країну на області. Так всі країни роблять. Якщо щось сталося в онтаріо, наприклад, то в альберті будуть казати «в Онтаріо сталося таке то таке то….» Вони не будуть казати «а у нас в КАНАДІ (бо щось сталось не у ВСІЙ Канаді а конкретно в Онтаріо…..» Чи ви засуджуєте мене що я жила мирне життя в рідному місті до 2022 року?
-
Де?
-
Я якщо честно, не розумію, нашо настенька робить у цьому чаті. Вона навіть не у Квебек. Учора мова була не та, тепер рік війна у неї. Якись засланий белгородський «друг». Тут дружня група, яким і мова та і розуміють, що роблять сусіди 9 років .
-
Так я не з Донецьку і у мене вона з 2014 року. І мої члени сім’ї захищали і тоді і зараз , деякі і зараз у полоні вже рік. Якщо ви не цікаливилися життям країни , де жили, це ж не робить вам честі.
-
Харків -це Україна і в країни де ви жили йде війна 9 років! В країні. Харків то не окрема держава і не острів.
-
Ну ось Харків був і моїм домом. І ось у 2014 році, (Революція гідності була до лютого 14 року) в Харкові було - Напад і спалювання харківської обл держ адміністрації. Там був перший військовий що поранений (хлопцю засунили під бронік врив пакет, і його поранило у легені) Потім були теракти під час ходи, загинув підліток біля нових домів, бульвару Юр'єва якщо точніше. Потім обстріл кафе, і теракт там. Потім напад на мера. Ви впевнені що ви з Харкова????
-
А ви не знали , що Закарпаття -то інша країна. Ми до Монреаль майже рік там після Маріуполю жили. Так в перший день мені місцеві сказали, що є Україна , а є Закарпаття. Я одразу не зрозуміла. А потім пазл склався) і у селі де ми жили, за 2022 рік я не знаю ни одного хлопця, котрий захищав державу. Всі були дома. А село велике.
-
Я вам пропоную перш ніж у наступний раз писати якусь «ересь» Гугл відкрийте і подивиться , бо зараз вам не 16 років. І запам‘ятайте -9 років!