Український Монреаль
-
Українець вкрав у російських наркоторговців $25 000 та передав їх на благодійність
-
Так, останнє речення саме воно. «Знаючи як працює тут система..» Вони все можуть переграти потім. Як ти будеш потім доказувати що це ви самі винні? Люди, яким через два роки прийшли листи про повернення ковідних грошей - теж легенько в шоці. Бо коли давали - теж казали без повернення. А через два роки вирішили що їм не треба було давати.(( Добре хоть дозволили в розстрочку сплачувати їх.
-
Доброго дня шукаємо работу та житло, два хлопця, приїхали 21 грудня.
-
До нас на балкон на 7му поверсі 😅
-
У мене так було, я написала зпяву про відмову, повернула чек, але він знову прийшов, я подзвонила і мені сказали що все правильно, і в самому чеку було написано великими літерами - все вірно, повертати не треба, але знаючи як працює система, не виключаю що треба буде ці гроші повернути
-
Найконфліктніші знаки: 1 місце — Овен 2 місце — Стрілець 3 місце — Скорпіон 4 місце — Діва 5 місце — Телець 6 місце — Близнюки 7 місце — Лев 8 місце — Риби 9 місце — Рак 10 місце — Водолій 11 місце — Козеріг 12 місце — Терези
-
♈️ Овен 24 грудня. ✨ Кохана людина поряд, ти сліпий. ♉️ Телець 24 грудня. ✨ ДОСИТЬ! Холодильник тобі нічим не зобов'язаний. ♊️ Близнюки 24 грудня. ✨ Тобі почнуть давати гривню за кожну дурну ідею. ♋️ Рак 24 грудня. ✨ Вистачить істерити. Будь спокійнішим. ♌️ Лев 24 грудня. ✨ Може тобі на Рака звернути увагу? ♍️ Діва 24 грудня. ✨ Дуже спокійний та комфортний день. ♎️ Терези 24 грудня. ✨ Вибачся, якщо ти не маєш рації, це важливо. ♏️ Скорпіон 24 грудня. ✨ Настрій: ображатися через дрібниці. ♐️ Стрілець 24 грудня. ✨ Проведи день з друзями, розслабся. ♑️ Козеріг 24 грудня. ✨ Вибір є завжди, не відступай. ♒️ Водолій 24 грудня. ✨ Не поспішай дорослішати, воно того не варте. ♓️ Риби 24 грудня. ✨ РЕЖИМ ДЕМОНА: АКТИВОВАНИЙ. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
t.me/ART_UA_in_Montreal
-
Краще пересилай посилання з каналу щоб бачила скільки людей побачили посилання. Ось так…..
-
Привіт всім ! Скажіть будь ласка , взагалі у Монреалі тепло чи не дуже в домівках ,квартирах при такій температурі за вікном ? Дякую )