Український Монреаль
-
Знайомі везли більше 15к то нічого не декларували! Тут авто взяли за кеш, магазини кеш, бож ніхто і не запитує скільки ви привезли у перший свій рік у Канаді! От другий рік це вже інше питання!
-
Я не кажу що так потрібно робити!
-
Якщо хтось десь так зробив і йому пощастило і нічого не було, то це не значить що це правильно і треба так всім робити, тому краще на давати такі поради. Треба звикати жити по правилам, щоб не придумувати собі проблем на голову, особливо в чужій країні.
-
👩🏻💻CSAI запрошує українців на вебінар «Les bienfaits du bénévolat pour les nouveaux arrivants /Переваги волонтерства для новачків»🙌 🙋🏻♂️🙋🏻♀️Маєте вільний час і бажаєте долучитися до суспільства? Ви щойно приїхали в Монреаль і нікого не знаєте? 🙋🏻♀️🙋🏻♂️Шукаєте роботу та хочете поповнити своє резюме? А чому б не стати волонтером? 👉Під час цієї інформаційної сесії під керівництвом нашого партнера з Волонтерського центру, ви можете дізнатися більше про переваги волонтерства та про те, як воно може допомогти вам у вашому переїзді до Монреаля, а також у пошуку роботи та ін. ☝Це гарний момент для обміну та спільного використання, який дозволить вам відкрити для себе всі можливості зобов’язань! Вебінар буде французькою мовою. 🕐18 травня о 18.00 🚀Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/billets-les-bienfaits-du-benevolat-pour-les-nouveaux-arrivants-580914098707 Є питання? Звертайтеся [email protected] 🍀
-
адвіл, стрепсілс, спреї в нос, штуки для полоскання горла, нурофен воно все на полицях в аптеках стоїть, просто підходьте і беріть
-
♈️ Овен 16 травня. ✨ Вмикай режим спокуси на 69 із 69. ♉️ Телець 16 травня. ✨ Я не лінивий. У мене просто стиль життя такий. ♊️ Близнюки 16 травня. ✨ Хочеться вже виходити на вулицю по справах, а не просто так. ♋️ Рак 16 травня. ✨ Менше знаєш — міцніше спиш. ♌️ Лев 16 травня. ✨ Ти — це ліки від нудьги. ♍️ Діва 16 травня. ✨ Якщо з тобою хтось не згоден, значить ця людина просто неправа. ♎️ Терези 16 травня. ✨ Щоб поїхати у відпустку, треба думати як відпустка. ♏️ Скорпіон 16 травня. ✨ Не хочеться накручувати себе, але процес уже запущений. ♐️ Стрілець 16 травня. ✨ В таку погоду краще всього насолоджуватися життям з дому (на березі океану). ♑️ Козеріг 16 травня. ✨ Ти любиш витрачати гроші, але не любиш, коли вони витрачаються. ♒️ Водолій 16 травня. ✨ З розваг залишилося тільки займатися справами. ♓️ Риби 16 травня. ✨ Всі проблеми через те, що ти прийняв рішення або не прийняв рішення. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Найконфліктніші пари знаків: Овен: Риби, Телець, Діва Телець: Овен, Близнюки, Стрілець Близнюки: Телець, Рак, Скорпіон, Козеріг Рак: Близнюки, Лев, Стрілець, Водолій Лев: Рак, Діва, Козеріг, Риби Діва: Лев, Терези, Водолій, Овен Терези: Діва, Скорпіон, Риби Скорпіон: Терези, Стрілець, Близнюки Стрілець: Скорпіон, Козеріг, Телець, Рак Козеріг: Стрілець, Близнюки, Лев Водолій: Риби, Рак, Діва Риби: Водолій, Овен, Лев, Терези
-
Я маю українські, можу частково дати
-
Ми відправляли з пошти Канада