Український Монреаль
-
-
Чекаємо коммент хоч на пару слів😂
-
Доброго дня. Планую в 20-22.06 приїхати до Монреалю. Прошу допомоги на перший місяць у пошуку безкоштовного житла. Та маю намір шукати роботу уже сьогодні, будь-ласка, хто може допомогти скласти резюме?
-
vm.tiktok.com/ZM2dtgPmB/?t=1
-
Еммм… а я можна оцінити вплив українців на економіку?🤪 Ну я розумію якщо б рік їхали тільки українці. Тоді зрозуміло. Через рік глянула, не виросла, то і пішли вони. Але ж ідуть всі. Як тут відокремити українців і подивитись на їх вплив на економіку? Я мовчу вже на те що на неї впливає набагато більше факторів. Бо якщо в Європі все подорожчало за останній рік то що, це українці винні?)
-
Бо ми подалися по куает , а не як біженці. І Канада зацікавлена в нас як в робітниках. Вони наразі дивляться як українці вплинуть на їх економіку, якщо позитивно то будуть спрощувати умови для отримання пр, якщо ні, то всі будуть подаватися за теперішніми умовами
-
♈️ Овен 17 травня. ✨ Відчуваєш? Тебе знову ігноруватимуть. ♉️ Телець 17 травня. ✨ Знову втюрився у свого друга? ♊️ Близнюки 17 травня. ✨ Приділи час собі любимому. ♋️ Рак 17 травня. ✨ Менше проси, більше отримаєш. ♌️ Лев 17 травня. ✨ Де таких красивих вирощують? ♍️ Діва 17 травня. ✨ Все буде добре, в гіршому випадку — ні. ♎️ Терези 17 травня. ✨ Бережи себе, бо не берегти себе виходить дорожче. ♏️ Скорпіон 17 травня. ✨ В словнику Даля поруч зі словом «терпіння» стоїть твоя фотографія. ♐️ Стрілець 17 травня. ✨ Ще не зійшов з розуму і на тому дякую. ♑️ Козеріг 17 травня. ✨ Ти намагаєшся оптимізувати всі процеси, але з боку здається, що ти нічого не робиш. ♒️ Водолій 17 травня. ✨ Головне, щоб не закінчувалися нервові закінчення. ♓️ Риби 17 травня. ✨ Якщо нічого ні від кого не чекати, то тебе ніхто ніколи не засмутить. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦