Український Монреаль
-
давай, навалюй ще))
-
Моя подруга все життя мала стосунки з хлопцями Рік тому зрозуміла, що вона лезбійка. Їй 25 років Інша подруга була заміжня, у 33+- зрозуміла, що лезбійка
-
На роботі люди працюють, а не висловлюються про орієнтацію ))) це не те місце, де це має значення
-
Ну от, почали про шкільну програму, а закінчили позами у ліжку... Я 10 років працювала з дітьми, перечитала купу літератури. Не травмуйте своїм дітям психіку і все у них буде добре. І ще... геями народжуються не більше 4% людей (у тварин та сама статистика), усі інші ними стають (основна причина - неадекватні батьки, жахливий перший досвід у відносинах, серйозна травма, психічний розлад, і у деяких випадках людина не може це змінити). Зараз через соцмережі у дітей тривожність побила всі рекорди. Коли у людей психіка розхитана, то там не тільки із сексуальною орієнтацією будуть сюрпризи, але і з орієнтацією у часі і просторі.
-
Якщо батьки справді виховують дитину то давно знають все про свою дитину. Це в 3 роки зрозуміло
-
Ну я ж не кажу людям на вулиці що мені в ліжку подобається, чого вони мусять?
-
Так чого їм боятись, вони ж старші, батьки вже 100% не зацькують
-
Я не кажу, що це образливо. Це з тих питань, які недоречно задавати людині. Ось і все
-
добре, тепер мені потрібна шапочка з фольги
-
Що робити з людьми як ти? Вони ж не зізнаються у коханні до своєї статі?
-
Краще тим що у нас є справжня свобода. Не пародія на неї де скажи що ти традиціоналіст публічно-виженуть з роботи, а справжня свобода
-
То був же сарказм вочевидь
-
краще тим, що в нас нема секседюкейшена і народ ходить до психотерапевтів, бо "я не можу прийняти свою орієнтацію і хочу вийти у вікно"?
-
Ну у Львові є кафешка звідки дівчину нещодавно за "гомофобію" звільнили