Український Монреаль
-
і "з мене зняло плату більше одного разу"
-
аккаунт-поїздки-обираєте-отримати допомогу або щось таке
-
додаток один і той самий
-
так перекладіть на російську просто та і все
-
Привіт , де придбати калачі ? 😅
-
Account-trips-обираєте потрібну поїздку-get trip help
-
типу якщо більше часу вийшло на поїздку, то він перераховує вартість
-
і перевірте ще ось це - вам могли скасувати першу оплату і зняти іншу, бо убер по факту рахує
-
в додатку уберу ви можете написати в саппорт
-
Ну якщо ми вже про відеотрон, то давайте вам розкажу свою історію з ним. Я оформився у них з липня, нещодавно прийшло смс дружині - що закінчується у нас безкоштовний план і ми повинні подзвонити і обрати новий. Ось подзвонив, обрав, і мені прийшов рахунок що я повинен заплатити на 70 баксів більше ніж я розраховував. Так ось. Зараз я подзвонив в їх підтримку, щоб зрозуміти що це за 70 баксів - вони подивилися, і сказали що допустили помилку, і зараз я чекаю поки вони відмінять мою замовлену зміну пакетів, і через місяць я ще раз повинен буду замовити зміну свого пакету, як тільки закінчиться умова безкоштовного обслуговування. До того дзвонив в Україну пару раз, але як тільки у родичів в Україні з'явився інет - дзвонив завжди по інету. Тож ніяких додаткових плат мені не нараховували, окрім помилки на 70 баксів, котру я оспорюю по телефону прямо зараз
-
По відеотрон мій досвід, якщо цікаво. Отримала картку в липні. Вийшов час безкоштовного користування. За день до цього через чат на сайті змінила тарифний план. Нікуди для цього ходити не потрібно. Кожний місяць отримувала рахунок с нульовим нарахуванням. В Україну не дзвонила. За останній місяць поки рахунку не маю, але надані гігабайти не використовувала в повному обсязі при доволі інтенсивному користуванні.