Український Монреаль
-
В готель покоївки потрібні
-
Будь ласка можно адресу.
-
Відповіла в дірект
-
До речі! Велике прохання до всіх українців, які мешкають в готелях чи тільки збираються заїхати. Я працюю як раз в готелі, де приймали українців. Але після виїзду наші (не всі, але більшість) залишали кімнати в такому стані, що туди навіть зайти не можливо було. Після цього мій готель не співпрацює з червоним хрестом! Будьте добрі і не сприймайте допомогу так, ніби «так і прийнято»!
-
Доброго ранку! Є пропозиція тому, хто шукає житло. Квартира 5 1/2, Сент-Дороте, Лаваль, H7X2W9. За більш детальною інформацією в особисті
-
Не без цього… а потім про українців складається далеко не найприємніше враження
-
Хамло нажаль є усюди :(
-
Плюсую
-
Всім привіт здається квартира 4.1/2 в saint Eustache Кондо 2010 року будівництва з хорошим ремонтом плита холодильник посудомойка пральна і сушильна машинка все включено комунальні послуги тільки за світло ( світло приблизно 80-89$ в міс ) кому потрібно більше деталей пишіть в приват
-
Добридень! Підкажіть де можна замовити торт з адресною доставкою у Монреалі
-
Він недожив…говорив говорив і тут нарешті…йшов 2023, штучний інтелект прогресує і бац, квебек рішився поміняти сайт )
-
Твій дід мабуть їм сказав щоб змінили
-
Ми 14 днів жили Кожного тижня це продовження так нервово.. Не знаю як чоловіки по 6 тижнів витримують)
-
Нарешті, а то сайт в них був ше як за діда мого)