Доброго вечора. Може кому потрібна робота без знання мови. Я з дружиною 1 місяць працюємо в логістичній компанії JLS сортувальником коробок (посилок). Робота фізично не важка, хоча інколи треба напахатись. Платять 17.5 CAD за годину + ще 2 CAD за годину, якщо не спізнювався на роботу. Зарплата щотижнево. Податок знімають десь близько 15 %. Це офіційна робота з відповідним медичним страхуванням, відпустками, оплачуваними вихідними і т.д. Робочий час в нас з 14.00 до 22.30, 1 год. перерви, але платять за 8 год. Є нічна зміна. Я мови взагалі не знаю, дружина - трошки. Але там на це не дивляться. У нас всього 8 українців, основна маса темношкірі. Обстановка на роботі дуже добра і миролюбива. Українці дуже добре себе там зарекомендували. Гарно працюють і пунктуальні. Решта - можуть просто не прийти на роботу. І тому нам хочеться, щоб там більше було українців. Я знаю, що вони набирають людей. Кому цікаво, пишіть, я дам контакти людини, яка мене брала, правда він російської чи української не знає.