Український Монреаль
-
Добрий ранок усім . Надайте інформацію , будь ласка . Три місяці чекали на курси французької . І от прийшов на ел.пошту меседж . Що нас повідомлять коли і до якого закладу йти . Треба , щоб ще листи до поштової скриньки поклали . І як скоро після цей новини на курси можливо буде піти . А то боїмось пропустити щось , чи запізнитись .
-
@Roman_13011976 мова спілкування українська
-
доброго ранку, завтра е у когось "рабатьонка " ?
-
англійська є
-
син к мене ,хімік..збирається виїжджати..
-
Напишіть в приват, якщо ще актуально питання
-
працював на фармзаводі 4 роки як хімік аналітик
-
Добрий день! 🏡🏡🏡Шукаю людей для суб-аренди які зможуть заїхати в квартиру з 13 червня (договір на аренду дійсний до 1 жовтня) але його можливо подовжити і далі Район: Saint-Laurent Квартиру віддаю з меблями та технікою (за договірну символічну ціну) Дуже простора, світла двохбедрумна квартира, з гардеробною та 2 невеличкими кімнатами для зберігання речей/ для підключення пралки і тд Квартира частково мебльована (має все необхідне) Обладнана їдальня Повністю обладнана кухня (посуд, мікрохвильовка, холодильник, плита, кавоварка) Велика зала, великий балкон Повністю мебльованні спальні + новий телевізор Hydroquebec + інтернет не входять в аренду плату Вартість: 1395$ на місяць (весь червень безкоштовний) Для перегляду будь-ласка дзвоніть +1 438 979 42 76 Дякую!
-
Так, звичайно, можна вам відправити в приватні повідомленння ?
-
Можна фото ?
-
Вони самі все передають. Зберігайте інвойси та й усе
-
Доброго дня. Не було ніяких змін щодо медогляду? Просто проходимо його у сертифікованій клініці і на тому все? Ніякі результати... висновки... нічого не потрібно забирати / ще кудись здавати? Скоро закінчується 90 добовий термін, все пройшов одразу по приїзду. Але вирішив запитати - може щось змінилось? Дякую за допомогу.
-
Дякую
-
Пропозиція про роботу: Зварник Зарплата: від 22 доларів на годину, залежно від досвіду. Повинен володіти англійською або французькою мовами Адреса: 9130 Park Ave, Монреаль, Квебек H2N 1Z2 Зателефонуйте мені за номером: 514-797-5445 Я розмовляю російською та українською