Український Монреаль
-
Чому регіони так зацікавлені в імігрантах. Безробіття ненормальне. Нижче 5% вже не дуже добре, а тут навіть 2% є.
-
Можливо вже писали - новий скам! Приходить смс типу вiд INTERAC з лiнком на отримання грошей. Будьте уважнi хто ще не мав досвiду. Interac це завжди номер 100001 та дублювання на iмейл. Також скамери пишуть якусь велику звабливу суму - в оригiнальних смс суми пересказу нема
-
en.wikipedia.org/wiki/Phillips_curve
-
Один з чинників інфляції
-
Оренда студії в одному з найбажаніших районів Ванкувера, Кітсілано для незабутнього відпочинку у Ванкувері! Мене звати Олена, я зі Львова. Зараз знімаю чудову квартиру у Ванкувері і буду рада запропонувати вам її в оренду на період моєї короткої відпустки, з 19 по 30 червня. Чудова можливість для тих, хто планував відвідати Ванкувер цього літа, насолодитись океанським бризом і захоплюючою природою навколо. Квартира знаходться в 5ти хвилинах ходьби від океану, 15хв від популярного пляжу Кітсілано. Також у вашому розпоряджені буде приватне патіо, де ви можете насолодитись ранковою кавою або келихом вина за вечерею. Кращої ціни не знайти, 190 CAD - день. Без додаткових комісій, податків і переплати. Готова обговорити ціну, якщо ви плануєте залишитись на весь доступний період. Звертайтесь в приватні повідомлення.
-
Тобто місячний абонемент на сон по ціні моєї аренди тут. Ще й за сиудію😂
-
Поспав на 64 бачінських😂