Український Монреаль
-
На отримання дитиною PR у Канаді
-
Нотаріальний дозвіл на що саме? На виїзд? Так їх скасували коли війна почалася. Незрозуміло трохи
-
Я в переліку документів теж не знайшла. Але в мене дитині 14, її батько в Україні (попередній шлюб). На зустрічі Наталя Дзера казала, що потрібний нотаріальний дозвіл. Думаю, багато хто має дітей від попереднього шлюбу. Про цей дозвіл ідеться.
-
Можливо, знаєте десь офіційні зразки чи вимоги до тексту? Просто в Україні навіть на виїзд є обов'язкове посилання на якусь статтю закону (вже не пам'ятаю).
-
Та ні, якраз для в'їзду і не дуже потрібний був цей дозвіл. А отримання PR - це вже серйозніше питання.
-
Дякую, я встигла зберегти. Тепер принаймні знаю, що шукати. Дуже-дуже Вам вдячна 🌷🌷🌷
-
Так, звичайно. Я зараз збираю все, що треба, інформацію і документи. Вчора з чоловіком навіть допустили, що доведеться десь переїжджати, бо в Квебеку потрібний сертифікат. Сьогодні почитала - можна спробувати. Тобто вивчаю питання, щоб до адвоката йти вже з чимось конкретним. Ще раз дуже дякую 🙏
-
Так, про те й мова. Я хочу спробувати гуманітарну програму, і натрапила, що якщо Квебек - то цей сертифікат має бути. І в MIFI вони відправляють запит. Ось і дивлюся - які наступні кроки робити.
-
Все вірно, тільки дублювання на імейл не завжди. Все залежить від налаштувань того, хто посилає гроші.
-
Так, я то все читала, все правильно - там спеціальні вимоги. Але можна принаймні спробувати пройти цей шлях, тоді по іншій програмі буде легше 😊