Український Монреаль
-
Добрий день,підскажіть будь ласка у якому банку краще відкривати картку?
-
Щодо побудови кар'єри тільки з однією французькою. Брала в університеті Конкордія курс "Місцеве трудове право" (надіюсь, знадобиться для роботи), практично всі одногрупники працюють в сфері управління персоналом. Запитувала в них, чи реально працювати в Монреалі, знаючи тільки французьку. Їх відповідь - так, на певних посадах (сфера обслуговування, державні органи), але то будуть роботи без карєрного росту, за рідким виключенням. Тобто, для кар'єри потрібна англійська. Знову ж таки, чи можна працювати і рости без французької. Можна, якщо ви рідкий спеціаліст і компанія міжнародна. Ще для себе цікавилася, чи реально мені найти роботу з робочою мовою французькою. Їх відповідь - практично ні, так як це будуть місцеві компанії або держоргани, де вимога французька на рівні С1 (в мене точно не нижче В1 зараз, але ще є місяць фултайм курсів). А в міжнародних компаніях, куди мені потрапити теоретично можливо з огляду на релевантний досвід, робоча мова буде англійська. Шукатиму роботу саме з французькою робочою, так як не хочу забути її плюс люблю цю мову)
-
Вітаю! В мене теж дев‘яти класник. Вільно володіє англійською, тож вирішили віддати його до англійської школи, та у вільний час вчити французьку з репетитором . Тому що у класі d’accueil є великий ризик просідання по загальноакадемічній програмі. А йому в університет ще вступати і не факт що за три роки в нас тут буде PR. Але на випадок якщо таки буде , французьку вивчатиме і досить серьозно
-
Всім привіт. Хто знає, Мавку ще показуватимуть?
-
Та я фіг знає що відповісти, окрім того що тут дуже поважно водії ставляться до тих хто їде на веліках, багато велодоріжок, а де немає, то їду по правому боці і не було жодної небеспечної ситуаціі. Але можливо це досвід, як вело так і авто керування, тобто я завжди прогнозую хто і як може рухатись і де можлива якась неприємна ситуація