Український Монреаль
-
Дякую
-
Якщо це раз колись і не так щоб бізнес то з дозволу адміністрації
-
instagram.com/brow_s_lami_mtl
-
Якщо комусь треба зробити переказ в Україну на найвигідніших, краще ніж Wise, Paypal, Western Union, умовах - звертайтесь. Мені треба гривні в Україні розіслати вашим родичам, друзям і всім, кому ви скажете. 💸
-
ВСЯ комерційна діяльність/оголошення/реклама платні
-
www.instagram.com/reel/CqTJPmNrHfa/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Твій Гороскоп
-
Ви вже у лікарні, зайві рухи зараз можуть тільки нашкодити. У іншій лікарні вони будуть так само довго думати що робити і чекати лікаря, і готувати операційну. Ультразвук і аналізи вже зробили я так розумію. Якщо вони одразу не повезли її до операційної, значить час іще є. Якби вони побачили, що тягти резину вже нікуди, вони б розбудили того лікаря, і не треба біло б чекати (але все-таки краще коли лікар виспався). Ви можете трохи прискорити процесс, якщо покличете медсестру і добре опишете симптоми, мама скаже що болить на 10 з 10-ти, що вона пітніє від болю, і періодично втрачає зв'язок із реальністю, і їй стає гірше дуже швидко. Тут усі нікуди не поспішають, і є дефіцит спеціалістів, тому якщо хочете побачити лікаря, не треба триматись і бути сильними, потрібно навіть трохи перебільшувати те, як Вам погано. Але вони ж бачать що у аналізах, що із тиском, що із серцевим ритмом, тому не панікуйте. Так, тут медична система просто жахлива, але якщо випадок складний, вони все зроблять якісно. Сподіваюсь, у Вас все буде добре. Тримайтесь🙏
-
Усім привіт. Дівчата, продаю лаки фірми fox та moon, кому потрібні пищіть в дірект. Нові
-
@dana_lytvyniuk це вже реклама
-
Добрий день, підкажіть будь ласка хто може допомогти заповнити заяву на одноразову виплату від уряду по CUAET (для дитини). Буду дуже вдячний за допомогу. Нас обманули,взяли гроші і не допомогли,вже не відповідають 2неділі на повідомлення 😔