Український Монреаль
-
Значить ситуація Я займався на спортивному майданчику о 9 ранку Прийшла темношкіра дівчина і зайняла бруси і почала просто танцювати між ними і робити якісь дивні рухи ніби вона пливе Коли я підійшов і попросив її підсунутись щоб я зробив підхід - вона відповіла що тренажер зайнятий і спеціально почала махати руками і ногами як дурна щоб я не дай Бог не розділив з нею цей тренажер хахаха Друга ситуація Прийшов в СААК з документом про закінчення перших 2 місяців навчання і успішним проходженням тесту для отримання учнівських водійських прав. Темношкірий чоловік сказав що саак так не працює і взагалі він англійську не розуміє, йдіть додому. Я попросив поговорити з моїм викладачем який знає французську - той взяв телефон, почав з ним сваритись і кричати. Потім кинув мій телефон і пішов зі свого робочого місця (І все-таки так, я мав отримати права таким способом, я їх і отримав але вже з іншою більше адекватною людиною) А взагалі таких історій з темношкірими людьми в мене повно ))
-
Ахахаха ще згадав класну історію Замовив продукти у волмарті Темношкірий чоловік годину шукав продукти, з яких 70% видалив нафіг ніби їх немає і треба замінити Після ще одної такої заміни я йому пишу що хочу відмовитись тому що це якась фігня Замовив одне, а по факту везуть взагалі інші продукти Він каже що я дуже складний клієнт і мені все не так, я кажу що дивно в такому великому магазині не знайти більшу половину товарів. Він каже тоді плати за мій час, я кажу що не буду і він мені відписує що я "dumb" Я пишу в підтримку. І вони мені дають компенсацію і міняють курєра І ЩО ВИ ДУМАЄТЕ? Білий кур"єр знаходить всі продукти які я замовив
-
В мене вчитель на курсі зараз темношкірий Він теж класний, веселий і навіть свою книжку написав для навчання франц Але хто його знає як він себе поводить в побуті Конфліктних чи критичних ситуацій в школі бути не може ) Одне скажу точно - він такий зануда що таких ще пошукати треба
-
Можливо запитати у секретаря, щоб лікар пролонгіровал рецепт та надіслав на вашу аптеку. Тут так роблять