Український Монреаль
-
Ми ходимо у гості, якщо хочимо. Але спілкування достатньо. Нема ниття, радість від життя, посмішки. Мені це подобається
-
Як вам вчорашній стендап?
-
Шановні новоприбулі. Особливо ті, хто хоче залишитися. Послухайте мою знайому тут і на її каналі в ютюб. Це реальний шлях залишитися в Канаді через додаткові бали за регіони, та ще і безробіття там в два рази нижче ніж в Монреалі. Хоча від Монреалю лише годину-півтори їхати
-
Так, у нас важко знайти роботу на мінімум. 95% платять вище. Наші пішли на зоводи, навіть без мови. З мого боку, я зпочатку вивчила мову, а потім пішла робити по профессії. Наприклад, на нашому підприємстві, дуже богато іноземців. Беруть на посади, які відповідають досвіду. Мені враховували мій попередній. І сплачували відносного нього. Але я везла підтвердження. Тобто, якщо ти фахівець, будь ласка, працюй. За перші 3 місяца, все встає на місця, чи справжній опит , чи ні. З Европи не бачила, щоб врали. Наші, скрізь. Або без мови, хотять влаштуватися, як мінімум діректорами. 😏
-
* Вітай тих хто виховує))) причетним бути багато ділов не треба😅😅
-
Привіт, ти живеш у Монреалі? Вважаєш себе смішним?🤔 Є можливість це перевірити❗️❗️❗️ 23.06 відбудеться відкритий мікрофон, де на одній сцені новачки і досвідчені коміки перевірятимуть свої жарти. Не хочеш виступати, але любиш посміятися? Приходь як глядач! Ми раді всім! Кількість місць обмежена, щоб зробити бронювання (або виступити) напишіть сюди www.facebook.com/profile.php?id=100024700192001 або сюди instagram.com/_glebsoldatov?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 🍷Зустрічаємось у барі URBANISTA за адресою 4127 St Laurent Blvd ⏰ Збираємось о 20:00, початок о 20:30 💰Вхід $5 (тільки готівка) 🔞🤬
-
Всім привіт Шукаю квартиру до 900$ в Монреалі або Броссард/Лонґьой/Сан-Убер. Також розглядаю варіант спільного проживання з дівчиною, якщо ви шукаєте або знаєте когось, хто шукає сусідку, дайте знати)
-
Гані слова в день мого дня народження 🥰
-
Здається в оренду квартира з липня (кухня-студія + окрема спальня), в центрі міста, 5 хвилин до метро Lucien L’Allier. В новобудові YUL. Квартира на другому поверсі з балконом, в квартирі: холодильник, плита, духова шафа, пральна та сушильна машина, посудомийна машина, мікрохвильова піч, дві дуже великі шафи. В будинку: все безкоштовно: закритий басейн з джакузі, 2 тренажерні зали, місце для зберігання речей типу кладової, відкритий джакузі на подвірʼї з шезлонгами, подвірʼя закритого типу, на даху зони відпочинку, барбекю, консьєрж, цілодобова охорона та відеоспостереження. Підземний паркінг, вільних місць багато (за 250 $). З комунальних послуг включена лише вода. Але нам послуги виходили 80$ на місяць взимку, влітку дешевше. Інтернет оплачуєте окремо. Ціна на місяць 1700$, контракт до березня з можливістю продовження. Можемо залишити розкладний великий диван та стільці, за договірну ціну. За додатковою інформацією пишіть в особисті повідомлення.
-
Зберегти твій номер і ходити на нові тату)
-
Запрошую усіх 🧏 Професійне тату Створення проектів за вашими ідеями. Корекція або перекриття старої тату. Я художник, зі стажем понад десяти років. Адреса студії - maps.app.goo.gl/yVakNJ7dBTEoqjDi7
-
Пиши @voyageur_errant
-
Та без питань 👍 Як зробити ?
-
Реклама платна.
-
Ти про яку?