Український Монреаль
-
та хоч куди, в рашці може почалася громадська війна, треба святкувати, як воно не повернеться але це надія
-
Тобто якоїсь програми святкування немає? Ну там концерти, паради, салюти?
-
Ну незрозуміле питання. Кому що подобається. Хтось їде барьекю робити, хтось в басейні купатись, хтось на трейли топати.
-
А про Монреаль хтось може сказати? Чи я групою помилилася?
-
Сьогодні всі салюти переносяться
-
О, дякую. А це правда, що два дні будуть продуктові магазини закриті?
-
-
Так воно в нас і не називається день Київської області
-
А чого на Івана купала мають бути паради? Я в нас їх щось теж не бачив😂
-
Якщо я буду війні радіти, то чим я буду від москалів відрізнятися?
-
Кожен магаз по своєму. Тіж жан кутю завтра працюють але до 1 чи 2 години .
-
Тільки завтра
-
Ну київська обл не дорівнює квебеку. Квебек має свої органи влади і по площі більше за всю Україну. Просто парад тут цемне теж що парад у нас - майте наувазі. Це більше хода.
-
Сьогодні всі салюти переносяться на Московію
-
Респект 🤝
-
Частина 4: Усі у парк! Де відзначити La Fête nationale du Québec #Події_Монреалю Ще деякі заходи: Парк Ahuntsic Де: 1466 авеню d'Orléans Коли: 23 червня з 16:00 Ошалага Де: 1466 авеню d'Orléans Коли: 24 червня з 12:00 Дорваль Де: парк Millénaire Коли: 24 червня з 12:00 Місія Санта-Круз Де: 60 вулиця Rachel O Коли: 24 червня з 12:00 Віллере-Сен-Мішель Де: Культурний центр La perle retrouvée, 7655 20e авеню Коли: 24 червня з 12:00 Центр Laurentien Де: Центр Laurentien, 12265 бульвар Laurentien Коли: 24 червня з 12:00 Парк Dr Sun Yat Sen Де: парк Dr Sun Yat Sen, 1077 Rue Clark Коли: 24 червня з 12:00