Український Монреаль
-
не кажіть... піду працювати, бо сенсу мати, тільки час переводити
-
Як страшно жити, коли тобі завжди здається, що навколо заколоти, змови та вороги
-
Лікарська таємниця не заважає збирати статистику анонімно. Чому у нас є статистика по діабету, раку, а от по гомосексуалам немає? Але ж може вона є, я просто про неї не знаю. Хочеться, щоб люди, які розказують про психічні і психологічні проблеми, які підштовхнули до зміни орієнтації, хоч якось підтверджували свої слова. А не просто "мій кум друга свата був лікарем"
-
Це як суперечка віруючих і атеїстів. Тільки віруючий буде бити себе п'ятою в груди, що б довести щось атеїсту. У той час, як атеїсту взагалі немає ніякого діла у що там вірить віруюча людина. Так само і з орієнтацією. Геям немає діла, що у вас відбувається в ліжку. Чому ж тоді вам так цікаво заглянути до них під ковдру?
-
Ні, він не гей. Якщо він не є ним з народження. Це дуже глибока психологічна травма яка змінює все його життя. І коли він пропрацює цю травму з психотерапевтом то може дізнатися про справжнього себе багато нового. Або гей. Якщо він народився цією орієнтацією. Згвалтування тільки підштовхнуло.
-
Всім привіт. Можливо серед учасників чату є люди які підтверджували диплом стоматолога в Канаді чи хоча б вчився на гігієніста? Або можливо в когось є знайомі які це зробили. Буду вдячна за контакти
-
Килими, пахощі, дівчата😂
-
😂😂😂