Український Монреаль
-
Пояснив своїми словами, зазвичай коли люди розуміють той чи інший термін вони так роблять
-
Та ні, значення якраз дуже просте, не треба власне незнання цього терміну проєктувати на мене) Неомарксизм - ідейний нащадок звичайного марксизму, розділ суспільства на жертв та "угнєтатєлєй", тільки навідмінну від марксизму неомарксисти поділяють суспільство за сексуальними вподобаннями та расовою належністю а не за економічним статусом
-
Коли треба пояснювати - пояснювати не треба. Бо то витрачений час, і все що Ви скажете, буде використано проти Вас😁.
-
Вони усі внєпалітікі і птічкі нізкого пальота
-
Ну якраз в штатах рахуючи закони останнім часом йде не зближення. Світ потроху прокидається.
-
«Внє палітікі» ц е типовий руснявий наратив. Подобаєтьсся це Вам чи ні. Послухайте інтервʼю з полоненими - 2 з 3 «внє палітікі».
-
Ну так, школу соціальної думки що виникла у 20-му столітті придумав мандрівник в часі Турчинов
-
Щось я від канадійців не чув такого. Вон ни щавжди обговорюють політику але наративів в стилі політика мене не стосується я не чув. Бо політика має прямий вплив на економіку. А економіка це велика частина життя в будь якому випадку
-
Ну дайте ж уже навісити на Вас якийсь ярлик, бо незрозуміло у чому Вас можна звинуватити і як із Вами розмовляти. Треба бути якимось -істом, бо інакше - анархія та хаос😂