Український Монреаль
-
Доброго дня. Порадьте перевірені сервіси оренди авто. Потрібно на 2-3 дні) Можливо хтось своє здає в оренду. Дякую
-
Ikea то найдешевше і якість ок
-
Всім привіт, мене звати Софія!) Я продовжую набір в групу, веду тренування в напрямку barre 💃🕺 Barre - це високоінтенсивне тренування засноване на класичному танці. Це красива підтягнута попа, без великих накачених ніг)👌🤌 Ми будемо поєднувати тренування barre з іншими напрямками і також з кардіо навантаженнями. 📍Локація: місто Montreal біля станції метро Saint Laurent. 2 рази на тиждень: Розклад: 📅понеділок та четвер 🕙 З 17:00 до 18:00 Ціна одного тренування 18 $ Також набираю групу в онлайн форматі. Розклад: 📅Вівторок та пʼятниця 🕙З 18:00 до 19:00 Якщо хочеш привести своє тіло в хорошу форму, тобі точно до мене🙌🏻 Для запису пишіть у особисті повідомлення @demasonya
-
шукаю квартиру, 1 кімната, для мене однієї
-
На скільки % знаки вміють любити: Овен: 45% Рак: 80% Лев: 60% Діва: 25% Терези: 109% Близнюки: 10% Стрілець: 75% Скорпіон: 5% Телець: 30% Козеріг: 68 Водолій: 99% Риби: 20%
-
Доброго дня, хто подав cuaet на дитину,ви робили звичайну туристичну візу без дозволу на роботу?
-
12,11,4
-
Так