Український Монреаль
-
Я скоро почну навчатись парт-тайм, пропонують 3 години або вранці 9:00-12:00, або ввечері 18:00-21:00. У мене вийшло домовитись змінити робочий графік, тому я узяла ранкові години. Та і йти пішки по темноті не хочеться. Заняття з понеділка по четвер.
-
Дякую.
-
Тобто, це школа обирає, скільки годин я буду вчитись і у які дні?
-
Я ще не записувалась. Зберегла собі посилання, але як стала читати про години і т. п., вирішила розібратися з цим до реєстрації Посилання www.quebec.ca/en/education/learn-french
-
День Тойоти яріс якийсь, вже друга така сьогодні в цій групі продається
-
Напишіть хоч майледж. Та і ціну краще в самому пості вказати)
-
З вчителями зараз проблема(( школи насамперед віддають перевагу фул тайму. А парт тайм завжди був по остаточному принципу. А ще багато наїхало нас, плюс з цим новим законом… Приходять навчатися ті хто тут живе по 15 років і добре розуміє але балакає і пише з помилками. Бо - всепровінціальна францизація. В нас в школі повивільняли всі кабінети які тільки було можливо і максимально людей в клас набирають. І все одно не вистачає. Плюс вчителів понабирали багато нових бо старим за понаднормову працю треба багато платити.( А це не добре. Ми бачимо різницю.☹️
-
на жаль, сьогодні путін не здох
-
вже пообіцяла дівчині😌
-
Завтра піду і побачу. Дай боже щоб все-таки почалися заняття.
-
Мені знайома жалілася на нову викладачку французької. Нажаль, є така проблема з викладачами зараз...