Український Монреаль
-
Не сип соль на ранок :)))))
-
Кавамашина треба на після обіду :)
-
Розмова була тільки за каву зранку :)
-
Тоді продай свою кавомашину
-
А є хтось, як я, хто перестав пити каву зранку? :)
-
Кава мені допомагає 🥰 потім я взагалі сонячна людина та янгол 🙈 І голова не болить
-
Це не кава робить із звіра людину :)
-
Як можна без кави зранку?? В мене єдиний порив: вбивати 😄 Навіть розмовляти зі мною до кави не треба, бо я звір ))))
-
Італійський художник малює на будинку в тимчасово окупованому Маріуполі 🤬 Це «художник» ще й з галочкою в інсті та 269к підписниками 🤮🤮🤮 Мене він вже заблокував. Так що тримайте посилання на акаунт. З вас скарга на сторінку та на публікацію з малюнком у Маріуполі: www.instagram.com/jorit/ Джерело @young_and_b
-
Гороскоп циганки на 12.07: ♈ Овен - хаос - це ваша зона комфорту (читати як: ви можете адаптуватися до всього) ♉ Телець - бути вами - це завжди знаходитися в режимі сну ♊ Близнюки - ви б з радістю були екстравертом, але для цього треба спілкуватися з людьми ♋ Рак - ви нікого не ігноруєте, ви просто знаходитесь в режимі інкогніто ♌ Лев - ви не тільки знаєте секрети, ви ще їх і створюєте ♍ Діва - ваш девіз на день: жити яскраво, але не за кредитні кошти ♎ Терези - ваша спроба зосередитися закінчується новим списком покупок ♏ Скорпіон - ваше хобі - це перелічувати плани, які б реалізували, якби не ви ♐ Стрілець - ви вже не розумієте від чого ви втомилися: від світу, від роботи чи від себе ♑ Козеріжка - як можна відмовитися від пліток, коли тобі кажуть «хочеш прикол?» ♒ Водолій - жити треба так, аби на відповідь чекали не ви, а від вас ♓ Риби - ваша улюблена гра на роботі «хто більше разів проґавить дедлайн» п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 12 липня. ✨ Сьогодні ти будеш повторювати чужі помилки. ♉️ Телець 12 липня. ✨ Тобі дали шанс проявити себе, користуйся ним. ♊️ Близнюки 12 липня. ✨ Сьогодні успіх буде на твоєму боці. ♋️ Рак 12 липня. ✨ Тобі необхідно напитися. ♌️ Лев 12 липня. ✨ Так, я люблю тупити, це мій стиль життя. ♍️ Діва 12 липня. ✨ Краще промовч, нехай думають що хочуть. ♎️ Терези 12 липня. ✨ Можна робити, що завгодно, якщо вчасно зберегтися (і ходити до косметолога). ♏️ Скорпіон 12 липня. ✨ Баланс — це спека за вікном і твоє холодне серце. ♐️ Стрілець 12 липня. ✨ Твій секрет в тому, що ти говориш правду, а всі думають, що ти жартуєш. ♑️ Козеріг 12 липня. ✨ Стосунки потрібні для того, щоб йти у відпустку за чужий рахунок. ♒️ Водолій 12 липня. ✨ У тебе ніколи не буде депресії, тому що у тебе дуже щільний графік. ♓️ Риби 12 липня. ✨ Ти заарештований за перевищення краси в громадському місці. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Всім привіт, мене звати Софія!) Я продовжую набір в групу, веду тренування в напрямку barre 💃🕺 Barre - це високоінтенсивне тренування засноване на класичному танці. Це красива підтягнута попа, без великих накачених ніг)👌🤌 Ми будемо поєднувати тренування barre з іншими напрямками і також з кардіо навантаженнями. 📍Локація: 9 rue Ste-Catherine E. Montréal (Qc), H2X 1K3 біля станції метро Saint Laurent. 2 рази на тиждень. Розклад: 📅 Понеділок та Четвер 🕙 З 17:00 до 18:00 📅 Субота та Неділя 🕙 З 12:00 до 13:00 Також набираю групу в онлайн форматі. Розклад: 📅Вівторок та Пʼятниця 🕙З 18:00 до 19:00 Ціна одного тренування 18$ за годину. Якщо хочеш привести своє тіло в хорошу форму, тобі точно до мене🙌🏻 Для запису пишіть у особисті повідомлення @demasonya
-
Доброго дня ! підкажіть будь ласка, збираюся їхати з дитиною, в Україні є статус з інвалідом і всі документи є, можу розраховувати на допомогу? документи потрібно перекладати англійською та завіряти?!