Український Монреаль
-
Якщо дитині 18-22 років, їй треба робити свій CUAET чи вона може йти як dependant на батьківській?
-
Серед наших CUAETівців були прецеденти спільної з батьками подачи документів у дітей 18-22?
-
www.canada.ca/en/services/immigration-citizenship/helpcentre/glossary.html#dependent_child
-
Задежить. Якщо вчиться то як і в україні ще депендант
-
Pros and cons
-
Оце мене і цікавить - робити групою чи окремі?
-
Але я навіть на 2річного робив. Заява там 100% окрема але можна одною группою
-
Потім в пп скажу
-
Спілкування чату українською
-
Всем привет, кто-то сталкивался с тем что бы за аренду квартиры платить чеками ? И с по просьбе лендлорда выдать наперед ему за 12 мес? Он сказал что это некая безопастность в том плане что бы не сьехали через 2 мес без предупреждения, но в тоже время он не просит депозитный мес в залог и говорит что эти чеки все равно нельзя обналичить все сразу так как они будут доступны для обналичивания только с того месяца на который созданы, просто вроде и мутная тема но в тоже время и видим что такое иногда встречается, кто что знает про это ?
-
Ваутично пофігу. Але скоуп загальний. Офіцер побачить всі заяви
-
Та ви шо! А де продається?
-
Це незаконно взагалі то.
-
В квебеку це порушення закону але чув що ьуває практикують.
-
Головне не більше 50 перевищувати. Бо перевищення овер 50 то вже кримінал офенс. Тут теж саме - перебір
-
Я писав вже) реакції не було - видалив.
-
Або без хати) то ж кожен лендлорд з тарганом в голові. Останні мені сказали не платити до першого числа нічого і можу посеред місяця переїжджати і жити. А є як описав вище. Незаконно їхати вище певних обмежень руху, але ж всі ми любимо тапку в підлогу