Український Монреаль
-
Хтось знає, чи можна переездати квартиру знайомим(без кредіт скор), щоб ліз залишився на мене а вони жили там.
-
Рейтинг психопатів серед знаків зодіаку: 1 місце: Лев 2 місце: Телець 3 місце: Близнюки 4 місце: Рак 5 місце: Терези 6 місце: Козеріг 7 місце: Овен 8 місце: Діва 9 місце: Риби 10 місце: Стрілець 11 місце: Скорпіон 12 місце: Водолій
-
У Нових Санжарах суд оштрафував дівчину на 34 000 грн за те, що та відправила хлопцю в Telegram відео своєї мастурбації
-
Треба карати розпусту
-
Трешак в Україні з цим всім.
-
Ага. І відьом спалювати😂
-
а в мене питання - звідки вони те відео взяли?
-
Та мабуть ото такий хлопець попався, гірше ніж базарна баба
-
ВИБАЧТЕ ЗА НЕСПОКІЙ ! я зараз СЛУЖУ, нема можливості поповнити мені мобільний? БУДУ ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ скину назад на карту або на номер, коли тільки з'явиться можливість Реально дуже потрібно Дуже тяжко тут 93 бригада ЗСУ ХОЛОДНИЙ ЯР Якщо не вірите або є сумніви можемо по відео зателефонувати і покажу себе у формі та окопи Розумію безглузду ситуацію! Просто терміново потрібно! ДУЖЕ ПРОШУ, НАПИШІТЬ В ОСОБИСТІ ХТО ЗМОЖЕТЕ ДОПОМОГТИ!!!! СЛАВА УКРАЇНІ
-
Не знаю де купити від кліщів, а от від гельмінтів можна в аптеці купити Вермокс (типу за рецептом від фармацевта). Я так робила коли мої хости узяли кота з вулиці. Прийшла до аптеки і сказала що контактувала із дикою твариною і тепер мені для профілактики треба Вермокс. Вони звичайно запитали чи є у мене симптоми, чи свербить у дупі, я їм сказала що свербить і не перестає, і вони мені дві пігулки виписали. На вагу кота треба було дати 1/8 частину пігулки, і потім через два тижні іще раз. Кіт вичухався і добре почувається. У мене теж глистів нема Слава Богу😂
-
Так а про яке завірення йде мова? Для кого ?