Український Монреаль
-
Ну так я про те що є варіанти обійти оте куебекське все)будь на те воля квебеку нам би і перміти навряд дали)
-
Жаба душить😂
-
Всім привіт, друзі в зв'язку з переїздом продаю речі , які нажили: дитяче ліжко двоповерхове+1, мікрохвильовку, праску, телевізор, кондиціонер мобільний Спальню ліжко +комод. Кого цікавить можу скинути фото і ціну. Також віддам багато посуду, тарілки, чашки, столові предмети
-
Підскажіть будь ласка, як цю «Каша» правильно готувати …
-
Напишіть, будь ласка, мені
-
Хтось може порекомендувати торгові площадки, дилерів і т.д., які продають В КРЕДИТ Б/У АВТОМОБІЛІ? 🙏. Бажано з власного досвіду або досвіду знайомих, щоб придбати в кредит більш-менш нормальне авто, а не зовсім «корито»)), щоб ще кілька років їздило.
-
Чим більше струмочків, тим скоріше прорве греблю
-
До 2016 не підлягає кредитування. Але є нюанс вам усі дилерів скажуть так ми дамо кредитування приходьте "тратите свій час на вітер" бо кредитування не дадуть 1. Якщо у вас немає прав квебекський. 2. Уявімо вартість авто 16000 + 1000 страховка + 1000 реєстрація. А той хто вже рік тут залишається 2 роки. Тобто в рік маєте виплатити 9000 і без відсотку.
-
Дівчата, нагадую що сьогодні друга практика йоги! 🧘♀️🧘♀️🧘♀️ Не забудьте взяти із собою килимок ☝️ Участь тільки за попередньою реєстрацією! Бажаєте приєднатися до заходів? Слідкуйте за новинами у каналі та на нашому сайті centrecsai.org/activites/ Є питання? Звертайтеся [email protected] 🍀