Український Монреаль
-
Згідно нашого законодавства (Цивільний кодекс) дитина з 16 років може самостійно перетинати кордон, без дозволу батьків.
-
Не впевнена, що все вірно зрозуміла, але наче таки можна при наявності власного паспорту та дозволу від батьків
-
+15142669450 Ілья
-
Доброго вечора. Порадьте будь ласка який спосіб краще обрати для оплати замовлення онлайн в інстаграм. На разі є тільки дебіт, іншу не видали. Усі ці PayPal і т.д. нове для мене 🙈 Що швидше та надійніше?
-
Paypal дуже зручно буде Там може буду і украінська картка також. Коли отримаєте кредитну буде легче, але вчиться користуватись такими речами.
-
Якщо платити кредиткою онлайн/в магазинах/ресторанах, віза/мастеркард отримають певний відсоток від покупки, якщо просто знімати гроші - не отримають, тому вони перекладають цей платіж на Вас. Коли приходить виписка (statement), там буде вказана дата і розмір мінімального платежу. Зазвичай перші 21 днів - немає інтересу (читайте умови кредитки). Інтерес також не нараховується, якщо Ви оплачуєте місячний рахунок повністю.
-
Ще будтк обережні, мені наприклад не дуже щастило тут з продавцями, не так все добре як у нас. Дуже довго їдуть , 90% що будуть с китаю, тай навіть якщо с сша губяться. Вчера пригла частина посилки яку замовляла в лютому) а інша так і не була отримана :(