Український Монреаль
-
Я прилетіла два тижні тому. Може за цей час щось змінилося..
-
Але невідомо чи зможуть вони отримати ту інфу від укр податкової. Якщо не подати ризик є
-
Та наче треба
-
продають щеня голден ретрівер, в Chateauguay Golden Retriever звертатися за телефоном 514-290 5335
-
з вересня міняють правила для українців - будуть перевіряти як і всіх інших. До цього то була спешіал велфеір яку ви могли просити 2 рази. Знаю томущо мама отримувала і прийшов лист про що в вересні будуть переглянуті виплати для всіх українців на загальних умовах.
-
Доброго дня! В мене проблеми з RBC банком. Я вже, напевно, пів року не можу відкрити кредитну картку. Взяла зустріч в банку, взяла усі документи, мене почали рееструвати. Та кажуть «ви не зареєстровані в Trans Union, через який ми працюємо» дали номер телефону, адресу куди відправляти листа щоб зареєструватись. На телефоні сказали что не можуть допомогти. Я відправила листа, прийшла відповідь що треба заповнити форму та відправити ще документи, я це зробила. Через 2 місяці прийшла відоповідь що вони не можуть зареєструвати бо це повинен робити банк. Я не знаю що робити. Це мабуть коли я робила дебіт картку мене не зареєстрували, а тепер ганяють туди сюди. Якщо я поміняю банк я зможу зробити цю кредитку картку?
-
Можливо одразу і кредитну картку
-
Так як варіант спробуйте відкрити дебіт рахунок в іншому банку
-
У мене також буди проблеми з RBC, я просто відкрила рахунок у СIBC там все одразу зробили і кредитку видали. На RBC просто забила, може колись піду закрити рахунки.
-
О! Дякую, не знала. Піду закрити
-
Там зараз багато ще факторів окрім роботи
-
Має провінційну але там щараз вже досить жорсткі вимоги