Український Монреаль
-
Найтоксичніші відносини у: Овен + Стрілець Телець + Діва Близнюки + Терези Терези + Стрілець Скорпіон + Козеріг Рак + Риби Лев + Водолій Діва + Овен Стрілець + Телець Водолій + Терези Козеріг + Рак Риби + Лев
-
Доброго дня. Потрібно зробити переклад водійського посвідчення на англійську мову ще й завірити. Saaq тільки що відмовив у здачі іспиту через те, що у мене посвідчення старого зразка 2004 року, де тільки моє ім'я та фамілія на англійській мові ☹️ Може хтось поділитись контактом? Приїхав у Монреаль і не хочеться повертатись з порожніми руками... хоча б переклад встигнути зробити чи замовити...
-
Шановні, щойно повернулася з консультаційного центру. Там мені сказали: Страховка RAMQ ніяк не пов'язана зі страховкою на роботі. Це різні страховки і опції у них різні. Наприклад, купуючи ліки за 100 доларів, 20 Вам оплачує RAMQ, 50 приватна, і решту 30 оплачуєте Ви самі. Мене завірили, що повідомляти про наявність страховки на роботі нікуди не треба. Просто ділюся найсвіжішою інформацією, бо кілька разів це питання в різних чатах було.
-
Дякую
-
t.me/Montrealukrainianschannel/275
-
Доброго дня!!потрібний еміграційний адвокат, порекомендуйте будь ласка
-
Анно, написала Вам в приват
-
Шановні Українці, За допомогою юриста та члена парламенту Пітера Джуліана кілька сімей з України запустили петицію, щоб закликати уряд Канади видати наказ про включення Російської Федерації до списку іноземних держав, які підтримують тероризм. Щиро сподіваємося, що ви не пройдете повз і поставите свій підпис. Через два тижні зібрано досить мало голосів, залишилося ще два тижні і петицію можуть закрити, якщо люди не реагуватимуть. Для ініціювання цієї петиції були залучені впливові люди, і ми віримо, що, маючи рішучість, ми разом зможемо вплинути на уряд Канади. petitions.ourcommons.ca/en/Petition/Details?Petition=e-4496 Єднаймося!
-
Добрий день. Скажіть, будь ласка, як записатись на зустріч у посольство? На сайті це не можливо зробити. Я вже два тижні моніторю і намагаюсь записатись - але не НЕ можливо зробити. Будь то Оттава, Едмонтон чи Торонто- НЕ можливо. Пробували дзвонити - кажуть записатись онлайн - але це теж НЕ можливо Мені потрібно зробити засвідчення копії диплому. Цю процедуру можна зробити лише в Оттаві (бо в переліку дій в інших містах немає цієї послуги) Я вже у відчаї 😫
-
Ми мабуть з сестрою пiдем, так що так чи iнакше всi там побачимось😅
-
Я в роздумах
-
Добридень, підскажіть будь-ласка щоб записатись до стоматолога, треба які документи? І чи хтось знає недорогу клініку?