Український Монреаль
-
Доброго дня! Їдемо по візі cuaet с можливістю працювати. Але при бронюванні квітів до Монреалю в один кінець, обов'язково говорять , що ми повинні мати квітки туди та звідки! В тому і наше питання: чи не буде проблем прі перетинанні кордону чи в самому аеропорту Монреалю після прильоту, якщо ми все ж таки візьмемо квітки тільки туди, без звортніх квітків?
-
Дуже вдячні за ваші відповіді! Гарного та спокійного дня)
-
Дякую, є сенс в ваших словах)
-
Друзі, привіт. Накидайте варіанти житла в Монреаль Хто і де шукав? Може у когось є контакт напряму… А також, може хтось працює в будівництві, та там ще потрібні наші хлопці… Буду чекати в особистому повідомленні, у кого є час та необхідна для моєї сімʼї інформація Дякую
-
Так заряджаються
-
Мали квиток в одну сторону, проблем і питань не було.
-
Берете всі програми і дивитесь які там вимоги до праці
-
Дякую. Тільки де я саме можу дізнатися що тітр НОК 33109 (Bénéficiair) підходить щоб отримати PR?
-
Гороскоп циганки на 17.08: ♈ Овен - спочатку хочеться щось зробити, а потім не знаєш – навіщо це все наробили ♉ Телець - є два питання: та за шо і шоб шо? ♊ Близнюки - ви професійний імітатор гарного настрою, продуктивності та зацікавленості ♋ Рак - для гарного настрою вам завжди не вистачає грошей ♌ Лев - ваші геніальні ідеї - це нервовий тік для тих з ким ви працюєте ♍ Діва - ваш бізнес план: 1. пити каву з корицею 2. чекати на гроші ♎ Терези - ваша улюблена частина дня – коли вас не відволікають ♏ Скорпіон - щоб бути багатим, чому ви обрали роботу, а не народитися в багатій сім'ї? ♐ Стрілець - подобатися всім - ваша улюблена шкідлива звичка ♑ Козеріжка - деякі люди заводять стосунки, тому що не вміють дружити ♒ Водолій - ви все робите в останню мить, тому що вже неможливо відкладати і доводиться все-таки робити ♓ Риби - довготривалі стосунки у вас лише з психотерапевтом, все інше - це пошук себе п.с. русский военный корабль, иди нахуй