Український Монреаль
-
Добрий день хто може підказати що це за документи? Чи у кого можно спитати?
-
У вас його вірогідніше за все нема
-
Дякую, а за перше не знаєте?
-
Якщо що Це клініка де є сімейні лікарі Clinique District Médicale St Lorain. І тут приймає лікар Дерматолог українка Dr Svitlana Manko Dermatolog ukrainiane Нічого про неї не знаю, то моя викладачка в неї була і розповіла де її шукати
-
Це залежить від навчального закладу, якщо там є і денні і вечірні курси, то думаю так, це можливо. Якщо тільки одні або інші то через нову заявку. Уточніть в коледжі, краще
-
Я чекаю на фултайм від 21 квітня - дата зарахування на курси. Позавчора дзвонила, сказали, місць немає, чекайте: можливо, жовтень чи листопад.
-
Копію ворк перміту треба їм висилати поштою - це точно.
-
Усім доброго вечора ! здається одна кімната в будинку в центрі неподалік станції метро Фронтенак ( українська церква СВ. Михайла) та парку ля-фонтан, для однієї людини вартість 550 Все включено, є повністю всі меблі пральна машинка і так далі! оренда на 3-4 місяці мінімум! вільна з 19.08.2023! всі питання в приват
-
Перепишіть українською(поруч)
-
Тут взагалі мало у кого є вища освіта, бо вона коштує дорого. Вчитись кухарської справи людина може і без вишу, то вже талант і бажання. Але ця робота є більш фізичною, аніж розумовою, бо добре готувати може багато людей, а от 12-16 годин на ногах не кожен витримає. Ми говорили про офіціантів і преп-кухарів, а не про шефів. У страву мені ніхто не наплює, бо я поважаю будь-яку роботу, і чесно кажучи, мені не подобається ходити у ресторани (так, таке буває).
-
Дякую за відповідь