Український Монреаль
-
Доброї ночі, спільното! Таке питання. Коли заводять справу про підтвердження водійського стажу, яку дату беруть? Дату відкриття категорії чи дату зміни документу? Бо в мене, наприклад, дата видачі посвідчення (заміна ламінованого посвідчення на пластикове) лютий 23 року. А дата відкриття категорії 2005 рік. Тобто водійський стаж з 2005. Чи буда у когось схожа ситуація?
-
Бо я сама права змінила в Україні тільки минулого літа
-
Дякую
-
З 2005року буде стаж
-
Це символ бази
-
Розгорнута в тому що я бачив всього два типи людей яких бентежать коловрат, символ азову або фрайкору: захiдна лiвачня яка взагалi у всьому бачить нацизм або рос пропагандисти якi знают що це нiяк не пов'язано з нацизмом але ïм так брехати вигiдно. Обидвi цi групм доволi огиднi
-
freeworldgathering.com/
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, хочу пройти медичний огляд в Іспанії, так як терміново треба було повернутися і не встиг зробити його в Канаді. Мені сказали що ціна 260 евро, але якщо мати ІММ 1017 і ІММ5695, то можна зробити безкоштовно. Нажаль не можу знайти цих документів у себе в кабінеті. Чи хтось може щось підказати?
-
Зaпрошуємо на онлайн poбoтy в закpитомy oфісі з патріотичним нacтроєм. Без cк4му, тільки пeреписка. Bиплати щoтижня зa ставкoю+%. Сeрeдньoміcячна зaрплата 500-2000$. Haдaємo нaвчання та пpoживання.
-
24 серпня, всесвітня акція Ланцюг Єдності до Дня Незалежності України, за підтримки МЗС України! Долучайтесь в країні, де перебуваєте! Поширте в групах українців за кордоном. freeworldgathering.com/ Єдність - наша головна зброя! Ставай в живий ланцюг!