Український Монреаль
-
Як можна гроші переводити людям в Україні через Канаду, якщо у нас немає там рахунку? Наприклад, ми хочемо щось купити.
-
Друзі, відкрита реєстрація на йогу 23.08 🧘♀️🧘🧘♂️ 🚀 Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/ours-de-yoga-a-csai-tickets-636578813367?aff=oddtdtcreator 📍Адреса студії CSAI: 5685 Rue Laurendeau Montréal, H4E 3X8 🧘♀️Візьміть із собою килимок для йоги або якусь невеличку ковдру. 🧘♂️Кількість місць обмежена 🧘Заняття безкоштовні Є питання? Звертайтеся [email protected] 🍀
-
Доброго вечера, підкажіть, вчилась 10 місяців на французьких курсах, отримувала оплату, потім взяла 2 місяці канікул, попереднього у школі зареєструвалась на вересень, курс почнеться з вересня, оплачувати міфі буде мені, чи потрібно заново подаватись онлайн, ходила і буду ходити на повний день, у директора по курсах питала, не почула чіткої відповіді
-
maps.app.goo.gl/tYmFmd7HiQw7z7yr5
-
😂 Я так само вирішила). Бо теж повторно нічого не прислали.
-
Так, також додзвонилася, сказали що є всього пару місць, а розіслали багатьом. Але повторно, нажаль, не прислали нічого.
-
О,значить я не одна така,а то я вже тут себе картаю за такі рішення😅
-
Хочу потрапити вже рік. Пообіцяли подзвонити і подзвонили, щоб сказати що передзвонять пізніше записати на прийом. Так ніхто й не передзвонив. Ну і мені якось вже нецікаво стало, проблем нема, чого туди ходити. Але якщо знайдете гінеколога, поділіться будь-ласка, бо я чесно кажучи вже думаю що піду я мабуть у приватну клініку, бо із цією організацією можна 5-ро дітей народити і гінеколога не побачити.
-
Майстри манікюру педікюру відгукніться потрібні майстри в салон краси💅✍️ Локація: Монтреаль Аnjou Saint-Bruno St-Sauveur
-
Так, запрацювало
-
Модна мені також?