Український Монреаль
-
Стопе срачі бо прокинусь зранку буду видавати бани всім. Стосується всіх. Є різні категорії людей, будемо дивитись правді в очі. Не бачив коментів про всіх українців. Так що зупиняйте накидування гівняшок на вентилятор.
-
Залишається побажати цій персоні, що бачить в українцях тільки погане, щільніше підбирати собі оточення і не тягнутись до тих, кого він так натхненно поливає брудом після тісного спілкування :)
-
Приєднуюсь до вас. Зараз є люди в Монреалі із Бахмута, Херсона, з під Київа. Знаю декотрих персонально. Втратили рідних, житло, та сенс життя. У багатьох родичі на війні. Всі роблять на сурвайвл джоб. У багатьох діти. А тут в чаті самозакохані персони, що починають ліпити з себе Дертан'янів, щось їм пред'являють публічно.
-
Працюють люди, і вечорами теж. І у вихідні.
-
Ні. Я підтверджую Ваші слова
-
Браво! Яким треба бути самозакоханим щоб видавати з себе совість нації. Огидно. Я тяжко працюю , вчу мову, виховую дитину, намагаюсь вижити тут, втративши своє минуле в Україні , я не хочу бачити в чаті українців таку зневагу до співвітчизників. І таких як я багато, дуже багато. Донати- справа вибору або можливості кожної людини. А куди і через які фонди донатити - то точно справа особистого вибору.
-
Знаю людей які отримавши халявні 3000, бігли за айфонами , найками та віскариком … роспиваючи в халявному Хілтоні … Питаю , куди донатиш? Це все політика …казали вони . Хоча за стаканом віскарика видавлювали із себе «Слава Україні! « Але в очах у них був другий сенс ….
-
Навіть якщо вартість більше ста доларів?