Український Монреаль
-
Доброго дня громадо! Таке питання! У нас є котик, йому потрібно зробити прививки та каструвати. Можливо у когось є контакти ветеринарів або вет лікарень з гарним обслуговуванням хвостиків! Бажано не космічних грошей, я розумію що це не із дешевих процедур Але можливо є бюджетні варіанти) Дякую за будь яку інформацію 🥰
-
Складно. Спробуй пошукати стажування щоб хоч якийсь досвід отримати
-
Вітаю, спробуйте спитати в айтішній групі: t.me/canada_pro_it
-
-
Ну і якщо у вас є жінка / дівчина І вона хоче швидше до гінеколога чи до сімейного лікаря (вони деякі функції гінекологів виконують) То йдете в священне серце з місячними і тупо скаржитесь на мігрень та на нудоту і вони одразу проведуть чек ап і дадуть направлення (в моєму випадку я чекала 2 тижні) замість 2 місяців
-
У більшості новоприбулих це виживання бо ледь вистачає зароблених коштів щоб оплатити всі елементарні витрати, тож мало в кого буде бажання про це говорити…
-
Самий норм госпіталь це священне серце Де тобі не дадуть померти Лайфак: прикрашайте свій список симптомів Додайте трохи нудоти та вертіго до будь якого стану і вони вас швидко оброблять Чомусь саме на це вони реагують дуже швидко Навіть якщо у вас шкіряні хвороби і ви хочете швидше попасти до дерматолога , скажіть що під час висипань нудить і є діарея Вони одразу вам дадуть пріоритет
-
Краще не чекати а йти в трибунал упереджуючі
-
Привіт, можливо хтось може порадити, що робити в цьому випадку: Фірма в якій я винаймаю в оренду квартиру звинувачує мене в поломці пожежної системи безпеки. Причина з якої я винен це те, що в моєму будинку гофра від кондиціонера проходила біля краника для зливу. На фото, якім вони надали води зовсім не видно. По приїзду додому я теж не виявив практично слідів води. Я живу на 3-му поверсі, система вогняної безпеки знаходиться на першому. Як це сталося мені ніхто так не пояснив. Та й я не розумію своєї вени. Заздалегідь дякую.