Український Монреаль
-
Дівчата, в кого був досвід відвідування гінеколога в Монреалі, напишіть, будь ласка. Чи достатньо для цього ramq? Чи можу я з цією карткою піти у Jewish hospital, бо в мене emergency?
-
Національний банк пом'якшує валютні обмеження в частині продажу безготівкової іноземної валюти громадянам. Так, із 29 серпня 2023 року (завтра) НБУ: – дозволив купувати валюту у межах щомісячного ліміту в розмірі 50 тис.грн в еквіваленті в одному банку – збільшив зі 100 тис.грн до 200 тис.грн в еквіваленті щомісячний ліміт на купівлю населенням безготівкової іноземної валюти з подальшим розміщенням на депозит від трьох місяців. Ми включимо це завтра у застосунку monobank протягом дня. Це гарні новини! Вітаю нас усіх!
-
Вау!!!!! Тобто зі своєї гривн картки можна перекидати на свою ж валютну? А коли скасував??
-
Вітаю! Обираєте опцію "втрата/заміна документа", чи щось таке, і пишете, що "у мене новий паспорт, будьте так ласкаві, оновіть мої дані". Додаєте фото. Далі відправляєте новий паспорт на вклейку (чекати відповіді з кризової не потрібно).
-
На своюж і в межах одного банку. Питання було про транскордон
-
Хто пояснить. Їде літня людина. Віза візітор по куаєт. Чи дадуть їй ворк перміт? І які інші варіанти (якщо не дадуть)що би отримати іншуранс та сін намбер?
-
А підкажіть будь ласка про мед обстеження. Його треба тільки для pr і роботи? Якщо я приїхала на кілька місяців і поїду, його мені не потрібно робити?
-
Там наче в анкеті не вказували, що потрібен цей перміт. Тому тепер хвилюються. А що це за візітор рекорд?
-
Мають дати взагалі. Нема в умовах обмеження по віку.. Альтернатива - візітор рекорд який так само дасть рамку і сін
-
Сину в сервіс Канада відмовили (не дали sin) з візітор....можливо через вік!!!
-
Та можно просто попросити офіцера
-
Ие що дають дітям
-
Скільки років?
-
доброго вечера,хто пiдскаже,Чи э гурток по боксу Чи кiкбоксингу?
-
Канадська діаспора багато чого зробила, окрім інвестицій. Багато донатила на освіту (комп'ютери у школи та університети), започаткувала видавництво україномовної книги, без якої ми, можливо, остаточно втратили б свою мову та ідентичність, як білоруси...